Nekem a szomszédom jött(inkább mászott)az előbb,de annak meg olyan jó volt a hangulata,hogy azért nem tudott talpra állni!A poén az hogy a vendéglátó egység neve is ahonnan jött:Hangulat!Itt voltak nálam Coobráék,erre jártak és bejöttek egy kávéra,pont mikor elmentek utána jött az öreg!🤣Szerintem ő is tegnapelőtt felmarta az emelt nyugdijat,na az a Hangulatba landolt most szerintem!De nem mentes vizet ivott,az biztos!
a senkinek nem kellett, az igaz, de én betankoltam akkor, nem kis pénzzel és "fullba toltam a kretént". Szóval nem olyan jó a szorzóm mint neked, de nincs okom panaszra. Azóta már elég sok tőkét vontam be, és toltam pluszba bele még, más szinteken is. De nekem könnyű, mert közel 6x szorzóval "könnyen beszélek és nincs veszteni valóm" ((-:
Augusztus végén azt mondtam magamban, hogy ez a papír legalább 4-5000-et ér, ennek ellenére eldobtam 3x mert idegileg nem bírtam a kilengéseket szeptemberben. Jelenleg ami különbség van a szeptemberi időszakhoz képest, hogy most már konkrétumok is vannak, és ezért nem lesz visszaesés, mert ez már nem csak egy "hír" és ezért nem fogom eldobni, mert ha nem is 2 hónapon belül, de 2-3 év távlatában ez szó szerint aranyat fog érni (szvsz még fejőstehén is simán lehet) és inkább bebukom az egészet, de még egy ilyen lehetőség nem valószínű, hogy adódni fog az életemben és azt sokkal nehezebb lenne elviselni, hogy kihagytam. Szvsz itt a jövőre fogadunk, nem az ai generált grafikonokra, ez a részvény teljesen más mint a többi blue, épp ezért nem zuhant akkorát még durván túlvett állapotban sem. Egyébként ma nem esés volt, hanem épp akciós volt a részvény, akinek mázlija volt vett is belőle. :D A 15000-es bulin találkozunk...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.