úgy értem akkor nem véletlenül volt neki ez, nem pedig más papír.. szóval képben volt. hogy most van-e neki másnál tartva, azt nem tudjuk meg, de nem is számít.
guru nem vagyok, de rövid tanács: vedd és ne agyalj.
Törölt felhasználó2025. 11. 14. 11:18
Tanàcs kéne Srácok! :) Farkasfu, Rice2 és többi nagy guru... Mit láttok most a papírban? Lehet benne esés / korrekció a napokban? Azért teszem fel a kérdést, mert legutóbb talàn Kawaszabi-tól kaptam bátorság jelvényt, (talàn virtuálisan pezsgőt is) mert pont az akkori csúcson sikerült vásárolnom. Már mindenki látta a korrekciót, csak én nem. Mi a helyzet most? :)
Nyiván nem az ő nevén fut!amúgy ha eladta,vagy van neki spúlba 1 millió darab nekem teljesen mindegy,abszolút nem érdekel!Nem ismerem,meg nem is akarom megismerni,nem az én világom!Szivesebben beszélgetek majd Bubbal,Coobrával,Worthingtonnal,Istánnal,Bandokapitánnyal meg a többiekkel,meg az én haverjaimmal.🤣
Azért ezt a részvényesi könyvben le lehet követni, nagyobb lenne a negatív politikai hírértéke ha maradt volna 1-nél több részvénye. Persze haver, családtag, stb.-n keresztül mint oly sok bennfenntes politikusnak lehet azért néhány részvénye :D
180 milliót bukott volna eddig,ha eladta volna azt a 60.000et!De szerintem van neki is párszázezer darab,és még nem adja el!Azért a politikusok nem az igazmondásukról szoktak hiresek lenni..
Jó reggelt!Minuszoló majmunk is felébredt!úgy látom 8-17 h-ig van a munkaideje!Ha otthon nincs netje szóljon,küldök neki pénzt,hogy be tudja fizetni,azt akkor 0-24-be tud minuszolni,ha erre tud csak recskázni,rajtam nem fog múlni a boldogsága!Szombaton nem kell sok hülyeség,(azért pár sztorival készülök)lesznek ott olyan tőzsdés-4ig-es-pénzügyi megtörtént esetek mindenkinél,amiből lehet tanulni,úgyhogy mindenki aki akarja,ezeket meg tudja osztani a többiekkel!Akkor fog kiderülni sokaknak,hogy mennyi közös találkozási pont van a másikkal,azt egyből közös nevezőre lehet jönni!Örülök,hogy sokan jelentkeztetek a találkozóra,én ennyi embert tippeltem kábé,hogy jönni fog!Az hogy az első jó volt,arra elég visszajelzés,hogy akik voltak azok várják,meg újra eljönnek.
Nézzétek meg a 3 hónapos chartot. A grafikon szept 12-15 enyhe lejtő most rajzolódik ismét. Utána jön a beszállási pont alul. Szept 8 - szept 30 időszak kezdetét rakjátok a mostani napokra, sztem stimmel ott a térkép mi várható most Nov. 28-ig :) aztán fel ! jó spekit
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.