Igen..Amennyi részvényt 100 millióból lehetett venni,annyiból ma már csak a hetedét,vagy a nyolcadát lehet!!Én is annó akkor kaptam fel a fejem mikor a Rheinmetall jött,meg kezdtek jönni a hirek sorba!Akik kiszállnak azoknak a papirjai kevesebb kézben összpontosulnak,az is biztos,én is igy gondolom!Tulajdonképpen minden gondolatmeneteddel egyet értek!A baráti kezekben részhez annyit,hogy ott is növekszik a rész,kevés részvény maradt jóskapistáknál már most is szerintem!Azért itt kipucoltak sokmindenkit az elmúlt egy évben!A nagyhalak akkor fognak itt csökkenteni majd,ha ezek a dolgok bejönnek,amiket vársz!Megvannak a tervek 3-4 éve,csak ugye senki nem tudta,csak akinek tudni kellett!Ez most nem az a buli volt,hogy grillezés közben piásan valaki kikotyogott dolgokat,azt egy hét múlva mindenki tudta!Meg itt sokaknak fog a haja korpásodni 5000 felett is,és eladják biztos többen majd,ezért,vagy azért!Van egy határ mindenkinél!1-2 kivétellel persze!Előző kérdésre talán kik a kicsik?Meg a nagyok?Akik a pénzt nézik,azok mind kicsik!Akik meg az elveket,célokat,terveket,meg kivárnak sok évet azok a nagyok!Meg a befektetők!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.