Szia zpatriot! Üdv mindenkinek! Új vagyok itt, de jók a témák, szakértések, hangulat stb. Reméljük az is marad még sokáig. :) Lenne 2-3 oldal, amit erősen javasolnál olvasni, mert nagyon megéri? Portfoliora fizettem elő. Erstemarket cikkeket. VG-t nézegetem még youtubeon, de ott azért nem sok adekvát video van, ha még nem annyira lát az ember a sorok (meg a dollárok-eurók) közt. :) Esetleg valami jó összefoglaló okosság pdf, ingyenes olvasmány az alapokról? Nyilván itt nem a délelőtt említett a-b-c görbére gondolok rögtön, bár egy idő után lehet érdemes már abban is elmerülni. Többiektől is érdeklődnék, hogy a real árak nem elérhetők valahol? Így 15 perc késéssel nem túl fun. Akik benne vannak a rendszerben, azok látják csak? Köszi előre is a válaszokat!
https://invst.ly/1cz6vy nálam is anno 0.618 32xx jött ki a matek de egy hosszabb agonizációs időszakkal. nem szívesen osztom meg, mert mindig jön a fikázás, hogy lebeszélem. de ha már megosztotta farkas akkor megyek a farhullámon. :)
kirázás+stoppokat is látják= talált lóvé a brokiknak Az alapvető tőzsdepszichózis még mindig működik 10-ből 9 embernél, ezért nem lehet mindenki sikeres, egyszerűen nem bírják a pillanatnyi stresszt, nem tudják kezelni az ilyen helyzeteket, ösztönösen sodródnak és nem a lehetőséget látják az ilyen leöntésekben
Ma én voltam a balek. De befostam, na. Van olyan, hogy elkap a pánik. :D (Igazából persze azóta idegesít, hogy 4500 felett oldalazott múlt héten vmelyik nap 2-3 órát, de mivel 3500 környékén is azt éreztem, hogy nem mehet a végtelenségig, már ott eladtam egy adagot, a 4500-nál már sokat hezitáltam, hogy hát mégis a végtelenségig megy? Mohóság, eufória. Jó kontraindikátorok. :D Aztán mire felnéztem már 3700 volt. :D 4000 környékén aztán lenyugodtam, de eddig tartott. Pánikgombot nyomtam. Csak mutatóba maradt.
Köszi. Ezek a leöntések gyorsan rendeződnek bár megvan a negatív lejtő hatásuk. Jó az algoritmusuk. Kérdés, hogy mi a céljuk ezzel? Mert azért akinek van 100k pakk az nem így ad el. Pl. A mai forgalomnal is apranként kiment volna 3900-4000 közt. Vajon a cég megvette már a Rába részvény pakkokat? Mert én csak azt a hírt olvastam, hogy kb. 1900-ért akarná. De közben meg már 4000 Felett. Így talán nem tudja magat bevásárolni. Szvsz. Kell hozzá a Farkasfu szint, aminél a Rába is 2200 "lehetne". Mert nagyon eggyütt mozog már a 2 árfolyam.
Mindenki maga döntse el, hogy mit lát ebben a cégben a funda alapján és mikorra, vagy hogy bemehet az árfolyam addig az A" alá és meddig...! A pingvin🐧 még alszik, mintha ott sem lenne, el kell felejteni! Azért van ott, hogy tudjuk a támaszát (kritikus pont) és mikor ébred fel! A 61.8% letörésénél felébred és élesedik a cél! hmm Tehát az lenne a kritikus pont. Ott viszont gyors lehet lefelé a mozgás... 📉
Vagyis a 61.8%-ig nincs nagy gond, de a közelében nem célszerű vásárolni, hígítani. (sávosan nézve, nem vonalra) Persze bátraké a szerencse! Ja még annyit, ennek az emelkedő szakasznak (4590) a korrekciója ~3300-3000 között lenne a helye! Normál esetben! Az emelkedés viszont extrém volt.. hmm
Hát gyerekek, ezért nem jó egy alkalmazott kisbüfinek tőzsdézni, még ha sejti is, hogy mi lehetne... Erről nagyon lemaradtam, mert nem voltam gép előtt... Pedig már a lóvé bekészítve, fejben lejátszva, stb. Sajnos csörgött a főnököm. Aztán már le is zajlott az egész, mire újból itt vagyok...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.