Nem tudok kivenni most semmit,95% TBSZ-eken van mindennek már,meg nem is akarok különben sem!Egy motort most vettem még, de nekem ilyenek nem tételek most szerencsére!Elvileg semmit nem veszek most 1-2 évig,uccsó 2-3 évben megvettem mindent,amit én egy életre beterveztem!Fiam is sínre van rakva,van ingatlana,kocsik,most kap egy motort is,van megtakarítása,ott sincs gondom,tudom őt is segiteni ezután is ha kell!Jó a kérdés,és okos!Igen,már figyelem hónapok óta,hogy mik azok a papirok,ahová megyek,ha innen is mondjuk csökkentek!Meg azért figyelek mindig mindent,valamilyen szinten!Most várok,kövi napok,meg hetek fontosak lesznek itt!Ha nagyon beverik,visszaveszem amit eladtam,ha húzzák fel,akkor meg adogatom kicsit!Nekem annyi papirom volt most,hogy ennyivel nem tudok ülni,és hazárdirozni a végtelenségig,90%-ba itt voltam megint,mint egy éve is!Ez orosz rulett most százmilliókkal meg milliárdokkal,nem lehet úgy csinálni,hogy ne legyen belső infó,hogy nem kell fosni!Ezért adják sokan el,sok nagy van itt,de ők nem irnak be,csak kereskednek(valaki nem értette ki adja)!Most jött el az a határ nálam is,ez a 3200-3300 körüli árfolyam,ahol úgy gondoltam hogy megmozdulok!Nem kicsi a tét,hogy majd meglátjuk mi lesz!Nekem ez van,bármi lesz,ebből kell megéljek,meg mindent fenttartsak,fizessek!Nem hobbiból csinálom ezt már,vagy úgy mint régen hogy más bulik mellett ügyeskedek valamit!Ne vegyetek semmit,amíg ez az ukri háború tart,nagyon óvatosan mindennel!Én amig ott nem kussolnak el,nem leszek nyugodt,mert borithatnak itt is tőzsdét,mindent,pillanatok alatt!Akinek meg nincs sok pénze,menjen egy anyagi biztonságra,ha kell legyen mihez nyúlni mindig!Akinek van 2 lába még,a boltig el tud bandukolni,nem kell hitelre kocsit összevenni,meg minden hülyeséget!2008 előtti szag van,nehogy megint ez a sok hitel visszanyaljon!Amúgy a háború miatt,meg a választások miatt sem fogok kapkodni,eddig sose állt a lóvé,mindig vettem valamit,de most ezt is felülirom,azt ha épp áll a pénz,álljon most!Sokaknak nem áll semmi,csekkek,meg hitelek max!Szar a világ most,és ebbe a kurva szar világba is akinek sikerül egy kis pénzt keresni,meg kell becsülni!üdv!Sok sikert👍!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.