Szeretnék ott lenni, csak nem tudom megoldani, mert egy korábban előre lefoglalt programon leszünk lent vidéken😔 A péntek este még azért lett volna okés!
Illetve az űriparból sem volt eddig bevételvolumen.Viszont,ha ez is hoz a védelmi mellett rendesen, akkor a többi üzletágból jövő bevételek, az "aprópénz" kategóriáját fogják jelenteni a céges bevételek arányaiban!
Na, azon nagyon meglepődnék! Lehet ott érne véget a fórumos buli :D Egyébként meg tuti olvassa valaki ezt a fórumot a cégnél, sőt még többen is, lehet szólnak is neki :D
18-a szombat este 19:00 Ibolya Espresso - Budapest, 5. kerület, Ferenciek tere 5. - asztal lefoglalva, jelszó: 3000-es buli! Eddig 7 visszajelzést kaptam, hogy jó nektek, ezért 8 főre foglaltam, de este 8-ig még tudunk székekkel bővülni, addig vannak szabad helyek. Aki utána jön, az majd megkéri Szabit, hogy had üljön az űrhajójába :) Vidékről tömegközlekedéssel bármelyik pályaudvarról 1 metró vagy 1 busz. Autóval érkezők pedig az Erzsébet híd alatt tudnak kényelmesen parkolni vagy parkolóházban. Utcán arra felejtős. Kosto, ne haragudj, nekem egyik nap sem jó a hétvégén, de ami fontos (mint ez), azt mindig megoldom valahogyan, legalább 1-2 órára gyere el! Remélem mindenki el tud jönni, meg még azok is, akik eddig nem jeleztek vissza :) Miközben ezt írtam, folyamatosan emelkedett :D reméljük hamarosan lesz 4000-es buli, akár Debrecenben. R3070
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.