Ami késik nem múlik...:) Egyszer elengedik a féket felszállunk 2k fölé 5 perc alatt és kezdődhet megint a bolondok órája, mint tavasszal, amikor először beleszívtunk a magaslati levegőbe! Kezekre ráülni, koordinátákat 2500-ra beállítani. Türelem, elérjük nemsokára!
Nagyon altatnak. Ezt azért tudják könnyen megcsinálni, mert a kicsik nem nagyon veszik a papírt. Talán majd 2000 felett felébrednek. A lényeg, hogy a napi átlag 1951ft!!! Ilyen magas még nem volt! 1950ft és 81milla
Én már a 0 közelinek is örülnék, mert az biztos, hogy a következő negyedévekben már komoly nyereségek lesznek. Még most jöhetnek újabb (összevonások, átalakítások miatt is) leírások, hogy minél tisztábban jöjjenek a következő negyedévek. Közben a forgalom is szépül. Kik vehetnek ennyi papírt így hírek nélkül? Ahogy átléptük az 1900as szintet, megnőtt a forgalom is. Érdekes. 1950ft és 78milla Szép napunk lesz :D Vevői oldal továbbra is üres. Megy az ijesztgetés és közben a porszívó. Nem lepődnék meg azon sem, ha a záró 1940 alatt lenne.
Közben a napi átlag 1947ft felett. Szuper! A héten beállíthatjuk a történelmi maxot is, ami 1968ft. 1950ft és 40milla Várják az eladókat. Vevői oldal szinte üres, így ijesztőbb a könyv :D Persze nem nekünk, akik 2500ra várjuk még idén :D
1960on 62edb eladó. Minden szinten, minél több részvényt beakarnak gyűjteni. Lehet szeptemberben jön 1 nagyobb rally? (Én ezt várom) Mintha ezt készítenék elő. Bizonytalanokkal eldobatják, kicsik itt 2000 kapujában meg nem merik venni. Szerintem 2000 átlépése után újra jönnek majd a spekik. Lehet lesz 1 nagyobb menet felfelé, mint amikor átléptük a lélektani 1000es határt. 1952ft és 36milla
Napi átlag 1942,5ft Szépen megtapadt itt 1900 felett. Jöhet feljebb. 29én jelentés és hamarosan jön a hadiipari akvi bejelentése is! Kivárás van. 1944ft és 5milla
Csak meg kell nézni az ÉPDUFERR árfolyamát, hogy mit csinált a split után! Elég beszédes. Februártól hat hónap alatt 6x-os az árfolyam változás. Az nem olyan rossz :) Már a split bejelentése is felfelé hajtotta az árfolyamot.Itt viszont a jelentésig már valószínűleg csak buz1zunk...
Nem kell ide jönni fröcsögni folyton!Meg ki klón,meg ki nem,azt nyomozni!Beir olyan hülyeségeket,hogy ha a kutya megenné,megveszne tőle,még ha be van oltva akkor is!Szerintem meg Madrid klón!Vagy öreg rutinróka Józsi bá!Ma is 100 miller feletti forgalom,és 1940-es szint környéke stabil folyamatosan!Megingás nélkül eddig ez van,mióta szintet lépett az árfolyam!Ennyi volt most az elmúlt 2-3 hétben!Semmi más látnivaló nem volt!24be ilyenkor hol volt?800?Most meg 1940!1200-1300 körüli mostani árfolyamot is aláírt volna mindenki örömmel akkor szerintem,aki itt volt!Azt még azt az 500ft álmot is leduplázta!Ezek a tények!Nem mocskolódni kell itt,hanem ünnepelni minden nap!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.