Szerintem sem megy le addig, de ha megbolondul a piac, minden előfordulhat. Most kicsit az Enefit is figyelem, mert csipegettem belőle. Igaz azt csak 300 felett tervezem szintenként adni. Jól csinálták a Telekom vételt és jól kitartottak vele. Remélem a 4IGbe is vevők lesznek 1 kisebb pakkal :D 1756ft és 7milla nincs forgalom
Nagyjából egy hónapja hagytunk 1698 és 1760 között rést... Jelenleg az alsó Bolli alatt vagyunk az RSI is 50 közelében, legutóbb 40-ról pattantunk fel!
ÉN azt gondolom, hogy az 1750-60 közötti szint megtartja. Itt egy plató volt régebben és innen tört ki. Én erős szintnek gondolnám. Grafikai elemzés alapján. Azok azért általában helytállóak és működnek. Ez az én véleményem! De meglátjuk a hangulatot. Én jelentéstől jót várnék. Biztos javulnak az eredmények és bejelentés is várható véleményem szerint. Nincs ok tovább korrigálni, esni! Az én szavazatomoat arra adom, hogy ez az alja!:) Szép napot mindenkinek!
Látok esélyt rá, hogy az emelkedés előtt leszúrunk 1700-ig hiszen hagytunk ott egy rést, ezért legyetek résen! :) Ott én is bővítek, mert szerintem is emelkedő trendben maradtunk!
Sok éles (mohó) kés van itt a fiókban, akik mondjuk fikáznak olyan országokat, ahova azért reálisabb esély van belépni üzleti szempontból. Van sapka, nincs sapka, a lényeg, hogy valamit szidni és valamin élősködni lehessen álszent üzemmódban.
szerintem nem kell népmesét költeni az elmúlt két hét történései köré... A tények önmagukért beszélnek: a 4IG 1876-ról zérushoz közelítő érdeklődés és forgalom mellett 1776-ig süllyedt; míg az mtel a 100 Ft-os osztalék szelvényvágást követően cca 5 kereskedési nap alatt visszahozta a szelvényvágás előtti árfolyamát, majd nem állt meg, hanem jó nagy pluszt rá is pakolt mindezt szabad szemmel is jól látható forgalom és érdeklődés mellett! Ennyi a sztori. Félreértés ne essék: nem temetni akarom a 4IG-t, sőt! Biztos vagyok benne, hogy nagyon komoly potenciál lehet a papírban (főleg, ha végre nem csak arról jönnek hírek, hogy "nem kötelező érvényű szándéknyilatkozat"-ot kötnek ezzel-azzal) Csak tisztázni szerettem volna, hogy nem kell masnit kötni a szarra... brutál sokat lehetett keresni az mtel-el az elmúlt 2 hétben, a 4IG-vel meg nem... nem kell balettozva hányni a szavakat, ezen tényen már nem változtat semmi! Ettől függetlenül a 4IG emelkedésére számítok!
Most a Telekomot az srv reménye vitte fel, de ma már látszott, hogy ez nem sokat fog lendíteni az árfolyamon, mert nem piaci áron vásárolnak, hanem fix áras kötések vannak. Az srv-nek a felét 3 nap alatt már elköltötték, az osztalékot kifizették, megvolt az I. negyedéves jelentés, az elkövetkező hónapokban talán már nem lesz emelkedés és megint be tudjuk előzni, különösen ha érkezik ide egy újabb jó hír.
Nekem, különösebb bajom nincsen vele ( de néha én sem bírok magammal :) ) , ezért nem kellene reagálni a bejegyzéseire, se + se - ! Talán észre venné, hogy nem veszik észre... !
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.