Én nem ezt olvastam: "azt javasolják a Közgyűlés részére, hogy a 2024. üzleti év után osztalék kifizetésére ne kerüljön sor." Osztalék fizetés szerintem ez alapján nem lesz.
Fel van terjesztve az osztalék lehetősége! Azért ez nem gyenge, mert ha megszavaznák az szintén sokat dobna ismételten a papíron. A szándék is fontos, ebből kiindulva ha ezzel a papírral hasítani akarnak, akkor lesz valamennyi. Hibátlan.
Ma valószínű még itt fog menni a porszívó, kisebb forgalom mellett. Szerintem1-2 héten belül elfogynak az eladók és akkor átléphetjük az 1700at. Az már gyakorlatilag a hatodik 1700as áttörés lesz, ami majd felette is tarthatja az árfolyamot. Az a kérdés mikor fogynak el 1700 alatti eladók. (Lehet már az ünnepek után) Szerintem az 1700-1800as szintet majd hamar letudhatja a papír, de az 1900-2000es szint tartós lehet. 2000 pszichikai határ. Igaz az 1000 is az volt, de ugrottunk róla. Lehet 2000ről is elrugaszkodik majd, ha jönnek konkrét jó hírek és majd jönnek a nyereséges negyedévekről várakozások. Szerintem nyárig a cég még 1 akvit is bejelenthet. Ősz elejére gondolom a sok űripari szerződést és az AH cégének kisebbségi eladását. Ha jó lesz a tőzsdei hangulat akkor szerintem idén a 2500as szintet tuti elérjük. Az innét még +50%! Úgy gondolom, hogy utána megélénkül majd a kereskedés is a papírban és folyamatosan jönnek a további hírek, dróniparról, hadiiparról és nyereséges negyedévekről. Alapok is gyűjteni fogják az átárazódásban. 1692ft és35milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.