Kjó hírek jöttek a héten erre KÍna + USA héten találják ki a fa..ságaikat. :D Mindegy, legalább amikor rendeződnek a dolgok ugyanilyen tartalékok lesznek a növekedésben is.
A 4ig jarogokat had emlekeztessem ismet egy fontos tenyre, idezem: "...Vodafone Magyarországot is megszerző vállalat felvásárlásaiban Orbán Viktor miniszterelnök személyesen is közreműködött – ráadásul szinte minden komoly 4iG-tranzakció mögött a kormányzat partneri közreműködése, állami hitelek és pénzügyi segélyek tömege áll. Olyannyira, hogy a infokommunikációs társaság legnagyobb tulajdonosát, az iG COM Magántőkealapot is egy köztulajdonú – azóta egy közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványnak (kekva) kiszervezett – befektetési cég, a Széchenyi Alapok pumpálta tele tízmilliárdokkal." Csak ez szamit. Mit nem ertetek? Raadasul ezt tamassza ala, hogy dijat sem emel a ONE. Nem ertem aki adja az miert? Ebben turelemmel ulni kell emberek. Iden 2000en lesz, mert ez a cel. Jelenleg a 4ig egy szent tehen a Beten.
Nem a cégnek kell feljebb vinnie. Ha csak a cég venné, ki lenne aki mondjuk 1 év múlva venne új részvényeket, mikor Frankfurtban bevezetik? Az ingyen utasokat, ugrálókat ki kell ejteni a papírból, hogy utána könnyebben emelkedhessen. Nagyobb külföldi tőke csak akkor jön szerintem, ha a cég közöl majd konkrét várakozásokat is üzletáganként. Utána tudnák elemezni is. Most csak 1 sötét ló a papír. Elon Musk Szerintem 2-3 év múlva majd mindenki azt mondja, hogy mennyire olcsó volt a 4IG 2000 alatt és sokan lesznek akik majd dicsérik magukat, hogy ők 2000nél beszálltak. Szerintem majd a nagy spekimenetek újra 2000 felett lesznek. 1606ft és 76milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.