A frankfurti tőzsde nagy húzás lenne időzítésre is! Jönnek a nyereséges évek, a következő években akár osztalékot is fizethet a cég, de az Európai Gazdasági Térség tőzsdéin jegyzett részvények osztaléka után nem kell szochot fizetni.
Nem megy tovább? :D 120 forintos osztalékot fizet az 1000 forintos cég. Jelenleg nincsen ilyen cég a BÉTen! Amikor majd ez több embernek is összeáll, lesz kapkodás. Szerintem gondold végig újra. Hol van még év vége?! Ezt a papírt jövőre is érdemes venni és megtartani. Még a mai árfolyamát is duplázhatja jövő ilyenkorra simán.
Marcikával kiegyeznek, hogy önként 3% csökkentés lesz, és akkor mindenki boldog, jut is, marad is... A cég meg sem fogja érezni, de propagandaként el lehet adni, és kis zöldben zárunk a nagy ijedtség után... + App rally is ennyi volt, nem megy tovább, lehet ott is realizálni.
Ezek szerint szeretnék feljebb látni az árfolyamot. Valószínű hitelminősítés miatt is jobb ha magasan van az árfolyam. Tehát valószínű kell a lóvé nekik, mert találtak akvis célpontot. Én 1600on szép pakkot csíptem. volt 1 kisebb MOL certi pakkom, de felét még tartom. OTP certikkel szerencsém volt, mert sikerült az összeset eladnom esés előtt. Jó ez az év. Valószínű a legjobb évem lesz. Lehet még idén bevezetik Frankfurtba??? Ha 2000 felett jönnek új saját rv.-ék akkor nem bánom. 1604ft és 73milla
A Telekomot kivéreztetik, de a 4iG-t már rég nem csak a telekommunikáció határozza meg. Nálunk ez inkább egy kisebb korrekció, nem kell félni! Örüljünk a jó beszállónak, mert tud ez a papír nagyot mutatni.
Majd mondd vmi konkrétumot abban biztos vagyok,csak még lehet Ő sem tud.Akkor viszont már lehet sokkal lentebb leszünk.1400 körülre is lemehetünk addig.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.