Gyerekkel is csak óvatosan!Haszonélvezetet tedd rá a kéglire,kocsit,motort,hajót meg csak saját névre!Az a biztos!Sok olyat láttam akit a gyerek forgatott meg!Az inditókódokat mindig tartsd magadban,az a biztos!
Számomra érdekes, hogy nincs sok eladó. Azt hittem 1000 előtt rengetegen adják, mert az 1 pszichológiai szint. Úgy gondoltam, hogy majd valami hír után tudjuk átlépni, de eddig simán ment hír nélkül. 1-2 hét és ha stabilan átlépjük, jöhet a felugrás 1100ig Milyen jó, hogy sok kicsi eladta, mert valószínű ezért is kevesebb az eladó. Kik gyűjthették be az elmúlt 1-2 hónapban? 990ft és 197milla Nem lanyhul a vételi oldal. Ha délután is lenne 1-2 nagyobb vétel... Hát jóval 1000 felett lennénk. Erre azért én sem gondoltam.
én 25% voltam és mégsem adtam el egy darabot sem :) 1800-ig nem csavarják ki a kezemből, de jövőre 2100 lenne a szép. akkor meglenne a peco a gyereknek :)
Olyan mintha 2 nagyobb egymás elöl vette volna kapkodva a papírt. Persze pár kicsi is rásegíthetett, de inkább az eladóin voltak. 1008ról jött vissza 956ig. Most 985ft és 187milla Kell pihenni az árfolyamnak. Az lenne a jó, hogy lassan menne 1000 fölé és onnét rövid idő alatt 1100ig. Utána tömegével jönnének a spekik.
volt két nagyon nagy kötésünk, az egyik konkrétan 990-en 30M körül. a másik 950-960 között szinten 30M lehet, hogy valamelyik alap kezdte el csipegetni. kíváncsi leszek, hogy a One márka miatt mennyire lesz vonzóbb, mint 4ig
780-800 közt vehettél volna bármennyit!!Aki akart be tudott spájzolni,aki meg a 4%-ra várt az államkincstárba egy évet,itt 3perc alatt meghozta volna neki kábé ma!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.