Keresem a lehetőségeket folyamatosan . Ezért követem az Opust is . De ebben a helyzetben most nem szállok be . Ilyen likviditásnál meg szerintem felesleges bárkit lebeszélőnek beállítani ..
2/3-al eldőlt, hogy Blackrock gyarmattá alakul Magyarország, illetve egyúttal elhárult az utolsó akadály az Európai Egyesült Államok megvalósítása elől. https://index.hu/velemeny/2025/10/14/ner-tisza-part-opus-blackrock-bigtech/ Az biztos, hogy az EU-s ~8.000 mrd Ft-ot megkapjuk, annak áráról viszont kevesebbet hallani, olvasni. De hogy egy klasszikust idézzek: "Egy nagyon pici szuverenitásról le kell mondani". Nos, minimum a következő 4 évben a magyarok tapasztalni fogják a gyakorlatban, hogy ez mit is jelent valójában.
Egy orosz/ukrán frontot megjárt, megcsömörlött félig kiképzett mesterlövész, pár ezer euróért bármire képes. Lesz aki kifizeti! Nem akarnak ezek hősi halált halni...
Látod ez bennem is felmerült ; hogy “ kilőhetik” de ha belegondolok azzal csak mártírrá tennék . Illetve még elszánta bal lennének az utódai.. plusz nem tudjuk csak sejtjük kik állnak mögötte . Orbán elkövette azt a hibát —> nem áldozott be senkit … Pedig itt csak háttéralku keretében lehet a helyzetet kezelni / személyesen/ de akkor is lesznek akiknek be kell mennie …
Azt nem értem , hogy te és mások, akinek nincs ilyen papírja, vagyis NEM hisz a cég értékében, minek írogat ide? Nyilván lehúzásból, máskülönben önmagad ellensége lennél, az meg már betegség.
Itt az eredménye amikor a piac kiárazza az állami hátszelet , a monopol helyzetet , a túlárazásokat ; illetve Mészárosék közelmúltbeli lépéseit. Mikor valaki leüríti a számlákat , leállítja a munkákat az mit üzen??… ilyen kibaszott egyszerű.
Te még mindig nem látod , hogy itt valami végérvényesen megváltozott . Az országban is , az Opus kereskedésében is . Megköszönheti a Fidesz meg Mészáros magának . S hidd el jobb tárgyalással mint az 56-os forradalom újra töltésével . Homározhatsz te nyugodtan bárkit .. De azzal nem lesz meg a 30 millás . Ez a fórum egy fajta közösség , ahol elvileg egymást kellene segíteni .. De úgy nem lehet ha a kockázatokat nem lehet leírni . Egyébként 1 éve írjuk páran , hogy választÁsok előtt adni kellett … volt 3-4 jó alkalmad kiszállni …
Ne haragudj rám, de nem értem ez miért lenne win-win szituáció a kisrészvényeseknek ???Államhoz nem egy része kerülne oda- A Mészáros vagyonait vizsgálják meg, a vagyonelemekre mennek rá, nem a Mészáros részványeire... De ki fog derülni. Jelenleg nincs bizalom a piacon,a félelem az úr. Pétert soha de soha nem fogja érdekelni a kisrészvényesek sorsa, a MOl részvény -6%-os esés a Péter bejelentésére kellő bizonyíték, hogy nem a win-winre törekednek.
NEW OPUS GLOBAL