Délig szint nulla forgalom Délután akár 600 ig fel lehetne küldeni az árat az srv vel. Ha nem lenne teletömve az eladói oldal alacsony áron. Elméletileg végrehajtható lenne
Kihagytad a jelzőkből a sajátjaira vonatkozólag az "agyhalottak, Soros ügynökök, tehetségtelen mindegyik, alkalmatlanok, beszélni sem tudnak. Totál antitalentum politikailag mindegyik "- ezek a munkatársai, ezek akik a hazát árulják nap, mint nap, havi 10 milláért..A nyugdíjasoknak pedig a "büdös szájú nyugdíjas kommandó" szólt. Aztán lehetne még folytatni.A jó Isten mentse meg az országot az e fajta emberektől, mindegy melyik politikai párt gúnyájában is van.
Juj en oda nem mennék, fízetest kell adni nem transzfereket.Remelem nem a tarsadalom masik reszének pénzén is menetelnek.Tessék használni a tömegközlekedést.
Jó hogy írtad, a Richtert már én is be akartam hozni negatív példának. Ha jól tudom, több mint 2 éve rendszeresen nyit rá short pozikat valami amerikai alapkezelő (ha jól tudom). Ha megindulna, megakasztják. Remélem az Opusnál nem ez lesz (nem is lehet közvetlen short pozit nyitni), de az biztos, hogy több vételi erő kell. Legalább a 200 MA fölé kellene tartósan menni.
Egyetértek Kísértetiesen hasonlít ebből a szempontból a richterre. Százszor is úgy nézett ki megindul aztán mégse. Egyébként az is életjeleket mutat pont most.
ameddig nincs értelmezhető vételi szándék, erő és ami a legfontosabb, befektetői bizalom erősödés, addig lehet itt bármilyen indikátor vételi jelzése... lófasz nem fog emelkedni! Nézd csak meg a tegnapi zárót... lófasz mennyiséggel majd -2%-ot nyomtak rajta... szóval ne az indikátorokat nézd ennél a gusztustalanul manipulatív környezetben... a vételi erőt, a forgalmat figyeld, semmi mást... szerény véleményem szerint
Toka úr, Biztos hallott már róla,hogy milyen jelzőkkel tartják nyílván a tisza pártban a szimpatizánsokat. Az egyik ilyen jelző volt a "rokinyugis alkesz". Azt is tudja már,hogy a tisza applikációjába feltöltött személyes adatai nyílvánosak lettek, hála a hozzáértő vezetőinek. Nekünk viszont nagyon jól jön a júliustól 50%-kal és januártól 100%-kal megemelt családi adókedvezmény. Ha pedig maguk nem jönnek, akkor a feleségem 2027-től adómentes lesz. Na,ezt önök mind el akarják venni tőlünk. Kérem,ha esetleg közben megvilágosodna, várjuk önt szeretettel a békemenetre okt 23-án.
Nemhiába a macd bejelzett pár napja, rsi is alacsony volt. Pár hete duplaalj volt 520 nál. Már csak az egymás eladásba lovalását kéne befejezni és mehetnénk fel.
NEW OPUS GLOBAL