Gyere szállj vissza, nekem is volt az epdun szép nyerom. Forgasd be ide (is), premium részvények közül az appeninen kívül az opusban látok lehetőséget.
Szerintem pénteken ha akarod vedd vissza. Tippem, hogy miért: Szeptemberben 700 ft benne lehet. Nézd meg tavaly augusztus végétől. Ugyanez lesz most is. Kifut a saját rv vétel. 1 hónapig leáll. Tavaly ekkor kitört az árfolyam. 15-20% ment 1 hónap alatt. Nem befektetési, csak ötlet.
Köszönöm szépen!Nálam az alap elv, hogy nem tartom a papírt ha rosszul nyúlok bele! Igaz többször sikertelen a próba, de dobom gyorsan! Ma +8 % om volt az épduferren 2 és fél óra alatt! Szép napot, meg türelmet, hogy nyerőben add a maradékot!
Ez egy globalista portál lett évekkel ezelőtt, ne csodálkozz ezen, ide (fórumokba) újságírók is járnak tériteni. Elég megnézni a címadásokat, cikkeket. Nézz utána az oldalt tulajdonolóknak, jó sokat fogsz "lapozni", mire eljutsz a megfelelő (OTP-s) személyekig, komoly mondom, mint egy jó ciprusi off-shore hálóval bíró szerkezet. A Tisza esetében semmi más nem történt, a globalisták új gazdatestbe költöztek.
Akit érdekel a háttér, a 2012. évi I. tv. 96. §-tól 113. §-ig bezárólag vannak rendelkezések a munkavégzés tartamát, pihenőidőt és egyéb idevonatkozó feltételeket tekintve.
Változik, "fejlődik" globál módra, jó étvágyat hozzá a progresszív cimboráknak, bár ezt a szart az egész társadalomra borítják, olyanokra is, aki nem kér belőle: https://x.com/SuisseAlert/status/1959860657597100268 Amúgy totál zavaros, amit összehordtál és nem túl logikus, de nincs értelme ezt szerintem itt nagyobb lánggal továbbfuttatni. Azért meg kell jegyeznem - ha igaz, amiket írsz -, nem hinném, hogy kötelezhettek arra, hogy a sérelmeid ellenében folytasd a munkakörödet (főleg, ha szerinted a másik fél módosította egyoldalúan csak hatrányodra a feltételeket), illetve semmi sem zárja ki azt, hogy újra olyan - becsületes munkavállalókat sanyargató - igazságtalan rendszert hozzanak létre, mint ami azelőtt volt, mint amikor elkezdtél dolgozni az állításod szerint (pld-ul: a ma felreppent hírek is erre mutatnak). Több, mint másfél évtizedet az egészségügy témakörben dolgoztam az előző
rezsim alatt és láttam az össze-vissza vándorló embereket, a 24 órás
(hivatalosan nem) munkabeosztásokat, szóval nem véletlen, hogy a nyugati
jóléti rendszerben (persze ehhez kellett a világ lefölözése is) nem
engedték az egészségügyben sem a komoly mértékű túlmunkát, főleg nem
folyamatosan, nincs minőség bizonyos szint felett (nap, mint nap foglalkozhattam a negatív hozadékával a témának). Az általam leírt múltbeli (gazdasági, közteherviselési) történések tényeken alapulnak és könnyen ellenőrizhetőek. Amúgy megjegyzem - a nagy álszent (zseb)racionális - főnököm is mindig változás fétises volt, de a változás egyáltalán nem arról szól, hogy az szükséges vagy kedvező dolgokat hordoz, elég csak olyan hétköznapi dolgokra gondolni, mint a betegség, öregedés. Ez is a baj a progresszívekkel, azt gondolják, hogy a változás egyenlő a fejlődéssel és totálitárius üzemmódban kívánják lenyomni az emberek torkán azt is, ami nem kedvező számukra, sokszor egy fajta társadalmi ideál buborékba csomagolva a portékát (volt már nem is olyan rég ilyen folyamat a történelem során, lásd kommunizmus), holott már sokszor ők is tudták, hogy a kitűzött célok nem reálisak.
NEW OPUS GLOBAL