Én sem adtam el, viszont apránként folyamatosan vásároltam lefelé is, mert semmi sem támasztotta alá azon mélységét az árfolyamnak, ezért vagyok már átlagárban már "jó", de összességében a több, mint 5 év inflációját még nagyon nem sikerült ledolgozni. Én szeretnék/szerettem volna egy olyan magyar tulajdonban lévő, újabb magyar gazdasági teljesítményeket produkáló történetnek részese lenni, ami magyaroknak biztosít - közvetlenül, közvetve - munkahelyet, magyar alapanyagokat használ fel és a magyaroknak juttat vissza a sikerek által teljesítményeket. Nálam ez nem magyarkodás, ezt az érzést nem lehet "tanulni", véleményem szerint ez az ember neveltetésével, kultúrájával függ össze. Ellenben például nem szeretem, hogy a világban a legnagyobb hasznot a világot irányító bankszektor fölözi le, nem véletlen, hogy ezt a szektort irányítók szeretnék továbbra is a világot irányítani, befolyásolni. Az Opus esetében örültem volna - bár lehet, hogy lesz még ilyen -, ha az élelmiszeriparhoz hasonló újabb termelő egységek jönnének létre, amik tényleg hozzáadnak az ország teljesítményéhez, globális függőségének mérsékléséhez, az önellátó képesség további erősítéséhez. Egy fajta jó "hazai márkának" is gondoltam ezt a kezdeményezést, amelyhez sok honfitársuk csatlakozhat, de már őszintén nem tudom, hogy gondolkodik-e bárki ilyenben.
Mintha magamat látnám ! Higítani akartam én is 4-5 millerért, de a "főnökség" nem adott rá már egy fillért sem. Ő már elengedte, de én nem ! Ma, már nekem adott igazat... !
Sajnos már 7 éve ülök ebben a f.stengerben, életem legrosszabb döntése volt, hogy akkor, ebbe beszálltam. Sajnos hittem azoknak, akik akkor azt szajkózták: mindenki jól fog járni.....persze, mint tudjuk: a tőzsdén nincs ilyen, valakik mindig megszívják. A f.stengerbe majdnem belefulladtam, de az utóbbi időben legalább a fejem már a szint felett van. :) Az 1000-es szint persze sok mindent helyre hozna, de erre max. a következő 5 éves tervben lehet számítani. A stressztűrő képességem, viszont nem kicsi, hiszen nem adtam el 1 db-ot sem, bár hígítani akkor kellett volna, amikor 100 Ft felé imbolygott. :)
Örülök, hogy vannak még befektető társak. Több, mint 5 éve mondtam, hogy a leendő 1.000-esnek dukálna majd egy Kékes mászás, de lassan egy Pilis-tetővel is ki kell egyezni.
NEW OPUS GLOBAL