Erste elérte, hogy a vevők visszavonuljanak. Emelkedő piacon hagyják stagnálni a papírt, aztán ha jön az eső piac, beleadnak. De az is lehet, hogy kivárnak, és az Erste vezetőség már előkészül arra, hogy állítja a szőnyeg szélére a kiskakasokat.
off topik - anno én nyitottam a Tesla részvény fórumot ott is írtam még meglehetősen jó meglátásokat, de kevés volt az érdeklődő, amikor elindult annál több volt a vészmadár :-) (volt anno egy összeszólalkozásom autowallisba hogy előbb lesz 50-80 az árfolyam mint 200 ezért töröltek, az más kérdés hogy abban is igazam lett) aztán gondoltam szólok 2023 ismét 100-as szintnél hogy vegyék, de belefáradtam a sok speka agyatlan fórumozóba (ismét tisztelet a kivételnek), már csak ritkán ide írogatok
igen így van. A többségnek anno segítettem a beszállókkal is hol mikor érdemes és ha már beszállt akkor hol bővítsen még és ne essen pánikba a nagy emelkedés/csökkenés közepette, de abbahagytam, mert itt a fórumon (tisztelet a kivételnek) csak 2 napos spekik vannak akik innen várják az isteni erőt és kérik a real könyveket(fizetnének érte, ha jól menne :-) ), mert abból megpróbálják kitalálni merre megy majd az árfolyam következő két percben :-D (és persze kaptam a mínuszokat amikor írni mertem a realitásokat és hogy TA alapon hova eshet az árfolyam(ami igen volt amikor 30%-ok volt a realhez képest :-D)
Ami 100 környékéről birtokol részvényeket, annak a tavalyi sem volt rossz. De a többség szerintem magasabb árfolyamról van bent. Remélem idéntől App is elkezd osztalékot fizetni...
nem mondok el mindent :-) elég sok jel volt rá anno, én egy picit előbb vártam már az emelkedést, de csak egy kitörési kísérlet volt 22Q4-ben, ráadásul TA alapon is fontos volt a 80-100-as szint a hosszú távú trendbe is illeszkedett és 22Q4-től minden összeállt (egyébként az osztalék fizetésre kérdeztem volna rá a helyedben ,hogy azt honnan tudtam, hogy lesz :-) )
NEW OPUS GLOBAL