Igen, hétfőn kell egy megerősítés az emelkedő trendhez. Szép forgalom volt ma is . Igazából engem nem az emelkedés mértéke , inkább a fogalom lepett meg jobban. Hétfőn meglátjuk merre tovább.
Törölt felhasználó2023. 09. 01. 20:35
érdekes olvasni, hogy a 2 Ricsi összekap a saját táborával...hm...
Úgy tűnik a tegnapi kalapács gyertya megerősítést nyert. A hétfő még fontos lesz, hogy visszakerüljünk az emelkedő csatornába. A 312-es szintet jó lenne átlépni. https://invst.ly/11910d
Jó a felvetés! Rommá kerestem magam és megúsztam a zakót. Ahhoz hogy megjelenjek nem is tudom mi kellene, egyelőre a kíváncsiság tart itt, hogy mi lesz ebből szeptemberben.
O bogarka ha ezen mulik meg zenet is kuldunk neki🙃 Amugy nem a bikad miatt irom, de ilyet mar vegig neztem ebben a papirban. Nekem egy feladat jutott eszembe a multbeli mozgasrol. Ha 130-tol 430-ig gyarapodik egy zsebed es utana gyorsan kiurited, akkor 250-tol meddig kell emelkedjen az arfolyam, hogy legalabb annyi hasznot tegyel zsebre mint az elso zseb tulajdonos? Azert feltetelezzuk, hogy nem ugyanaz a zseb (csak a jo izles miatt is irom😀) de az elvaras hasonlo merteku az uj zseb tulaj reszerol.... FARKASFU biztosan tudja a megoldast elmeletben😀 Jo hetveget!
Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy úgy írkáljon ide a fórumba, hogy a bikám kérte, hogy felolvassak neki innen minden nap. Ma délelőtt is megtettem, azt láthatjátok mi lett a vége. 294 ft! :)
Szerintem a korrekció első medvés része véget ért. Most jön a bikás szelet, de ez hosszabban elnyúlhat időben. A mai napi 10%-al elégedett vagyok, most várom, hogy a mai emelkedés 50-61,8%-át visszavegye és ismét vásárolhassak. Ha visszaesünk 241 alá, akkor nincs igazam.
NEW OPUS GLOBAL