Elképesztő! Miért van ilyen nyomás alatt? Valóban ennyire szar ami mögötte van? Vagy brókerek játszótere lett, akiknek ennyi az öröm az életükben? Teljesen tönkre vágták a céget. Vezetésnek mindegy az árfolyam, engedték csorogni, ez lett a vége.
Örülök, hogy Dáko úr jó arc, meg minden, de esetleg a befektetőkkel is foglalkozhatnának egy cseppet többet, mert ez amit itt csinálnak az egy rakás sz@r. Nem tudom mi a célárad, azt se hogy hány éves vagy, de ha kitartasz az elveid mellett az sanszos hogy ennek a pénznek évekre búcsút mondtál - jobb esetben. R 211, -4%, 44M
Egy ilyen tegnapi nap vegi felhuzas kinek erte meg??? nem is volt ma annyi vevo hogy letomje... vagy lehet a short csapatnak fogytan van a lenyomos papirja?
Nem igen volt kedvem itt tarsalogni... mentem inkabb kulfoldi tozsdekre opus-t meg hagytam...momdom majd csak lesz valami...Dakoval jokat dumalok, sztem jo arc es rendes faszi aki tenyleg meghallgat es meg el is magyaraz egy csomo mindent mar amennyire lehet...kvazi o tartja marcsak bennem a lelket. 3 eve megmondtam hogy vagy celar vagy bebukom az egeszet... ;) En az elvek embere vagyok! Tartom magam ahoz amit mondtam...
Ha ezek így vannak, akkor nyugi van. Összesöpörtek mindenféle gyüttmentet, és most azért lehet itt meló azzal, hogy ki hogy és mit csinál. Én adok nekik időt. Győzelem vagy halál :-) Hajrá Opus
NEW OPUS GLOBAL