Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Pont most akartam lefikázni az árfolyamot! És azt akartam írni,hogy minden évben ugyan az a fórum! Huu most nagyon izgalmas idők előtt vagyunk! Most van benne egy duplázás nagy forgalommal! Tuti jön valami nagy! A kedvencem az, hogy térjünk vissza az árfolyamra két hónap mulva!😅 Oszt jön az év vége és 50! Szép munka! Van bennük kurázsi!🙂🥂
Rugózzunk a pozitív dolgokon . Szomorkodtunk,hogy nem tettek be semmit a 7 év alatt a DELTA cégbe . Most viszont örülhetünk,hogy ezáltal nem is vesznek vissza semmit. :-) Saját erőből néhány akvink van, de az a miénk. :-) Brutál izgalmas hónapok elé nézünk. Remélhetőleg tényleg a + másik tevékenységi kör miatt lettünk GROUP !!! Épülünk,szépülünk. Pozitívan fog az is hatni az árfolyamra ha ( ők mondták, tartják ,meglesz a tervezett ) az éves pozitív lesz . Most nyár van, ha esetleg még nyáron "robbantunk" akkor az is érdekes lesz. Miért is ne ? A pangásban lehetne igazából kitűnni a szürkeségből. Egyébként is szerintem a mostani nyár a " változás" szele miatt másként fog alakulni. Kívánjuk,akarjuk a jót, mindenkinek.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.