Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Felesleges találgatni mit áraz a papír.A csatornában esés semmi jót nem hordoz önmagában.Nehéz belegondolni bármilyen perspektívát a jelentés előtt.Nagyon gusztustalan módon csinálták az elmúlt hetekben a bábozást.Hosszú könyvem van, elegánsan elhitették,hogy vételi piac van ,mindeközben vki kurvára adja.Lehet mást gondolni,de figyeltem és ezek a tények.
Törölt felhasználó2026. 03. 27. 15:11
A többi papírban, ez politika, és a rá-tradelés is, itt majd jön megint a megnyugvás, lecsitulás, MRP-hez vásárlások stb... lássuk, merre viszik a hírek majd...
Derék fasz-szopók járják a határt.Ez a beszéd! Minden megmozdulás értékes.Nem kenyerem mások mocskolása, de ez parádé amit kilehel magából a Deltát karbantartó, befolyásoló banda, az mindennek az alja.Hová tróger gyülekezet ily impozáns mélységekben?
A demokratikus 4ig fórum, ahonnan rendszeresen ide járnak röhögni rajtunk, hogy nem vagyunk elég NEResek, kitiltott, mert hozzászóltam egy rövidet. Remélem rizsa is ennyire szívesen látott vendég lesz nálunk ezentúl.
a delta azért a legnagyobb szívás ami létezik, mert ha a delta mondjuk 2022-re elmegy 150 fölé, ami akkor akár meg is történhetett volna, de nem történt, akkor a felszabaduló pénzből lehetett volna bármi mást venni pl olcsó 4iget vagyis a delta mindent visz azzal h még fel se ment, meg még esik is és végig bent állt a pénz.... ima ment ma is nekik.....
8 év alatt erre voltak képesek! Lenullázzák a kisbefektetőket! Ők mek ultra gazdagok lettek! Sajnos van opusom is! Azt hogy mit érzek nem kívánom leírni mert törölnének rögvest!😡😡
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.