Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Tudom,hogy más, de mikor a tőzsdére jöttek mégis mi volt a terv? Volt 6 évük lassan 7 és semmi, pakolgatják ide - oda a részvényeket ez volt a munkájuk, mert érdemi változás nem történt a cég életében.
Ezek a szerencsétlenek mellett, el fog menni minden! Marad egy kis garázs cég. Tudom nem kellene idehozni, de a 4ig akvirál, terjeszkedik és nem utolsó sorban komunikál! A Delta vezetői azt hiszik akkora ászok közben meg csak temus Musk-ok.
Hagyjuk már ezt a funda dolgot!Amire megjön a funda ,addigra elszáll az árfolyam,lásd 4-ig.Bár az sem ér fundásan 4500-at. Egyébkén van egy lufi fórum is.Ez a sok lebeszélő troll a klónjaikkal miért nem oda ír? Nyomjàtok pöcsfejek a mínuszokat nyugodtan🤡😂
Ebben a végletekig elkorcsosult világban a deviancia az Úr!! Nézzetek szét, beteges, degenerált sérültek vannak többnyire vezető/végrehajtói/ pozícióban, már a külsőségekre sem adnak.lsd. Matolcsy, stb.! Elsődleges, szánalmas igényeik kielégítésére szolgál ez a cég is.Szép lassan tolatok ki, mert elveimmel ellentétben nagyobb kitettséget élvezett a delta, mint köllött vóna! 2/3 maradt, az is több a normálisnál. Szégyenlem a mocskos pofámat legfőképp helyettük is.Komolyan gyomorforgató!Nem viszonyt teremtő gondolatok, senkit ne befolyásoljon a döntésében!
Te mindenhol ezt a csőd,kivezetés,tönkretevés dumát nyomod.Kérdésem,hogy minek foglalkozol ezekkel a szar cégekkel?Ha én igy látom egy cég jövőjét,akkor messziről elkerülöm .Természetesen a kérdésem költői volt,mivel mind a ketten tudjuk rá a választ😉
Ezt most te sem gondold komolyan, hogy a forumon lehet érdemben befolyàsolni az àrfolyamot. Hangulat keltêsre biztos alkalmas meg köpködêsre :( de màsra nem nagyon:(
Konkrétum pl. h vannak működő cégek. Gyér az eps de van. Van egy csomó aláírt szerződés várjuk az uniós pénzt. Lehet ez még jó, csak idő pszichó, ideggel bírni kell.
Milyen komoly dolog? Konkrêtum? Ez olgyan manopi duma mert te sem tudsz semmit? És bocs de ezzel tele a padlàs , hogy jo lesz:( az biztos, hogy nehéz megérteni ezt a fel le àrfolyamot:(
Azért ez így nem igaz, több szempontból sem. Pl nem tudom milyen átlaggal vettek részvényt MRPre, de talan magasabb átlaggal.Szoval ez így nem igaz, de amúgy meg érthetetlen at egész. Rég megcsinálhatták volna a 200-300 at, de nem kell nekik.....
Egyszerűen fel nem bírom fogni hogy miért nem kell nekik a magasabb árfolyam? Szerintetek ? Itt vannak több, mint hat éve és nem kell nekik a magas, nekik az alacsony kell, nem beszélik fel, nincsenek egyértelműen pozitív hírek, szerencsétlenkedés van helyette, vajon 6 év alatt miért nem kell, kellett nekik egy magasabb 200-300 forintos árfolyam? miért olyan tilos kategória ez itt? Teljes mértékben ők járnának a legjobban, én azt gondolom lenne rá lehetőség is most is és a múltban is és nem kell nekik, szinte maguk elrúgják, eltaszitják, kösz nem kell inkább az alacsony kell, vajon miért? (Miközben többnyire valakik teljesen profin pakolják a könyvet, adják veszik a részvényeket nem kis melóval, de a magasabb árfolyam nem kell, pedig egy 250-es árfolyammal magasan több pénzt kereshetnének, mint így és mégse kell)
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.