Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Vannak komoly változások a részvény könyvben : egy ismert 3 betűs bank 2 alapja is bele vett, együtt 21 m db van nekik. Egy származtatott és egy egyensúlyi alaprol van szó. Tehát a cég erre irányuló strategiája működik.
Becumiztad minden irásom, nem adtam el semennyit, és nincs 70-es várakozásom se! Tudtam rá fogsz repülni mint légy a szarra! Témát toltam villogó .......ba.
https://www.valaszonline.hu/2023/11/29/meszaros-tiborcz-jellinek-jaszai-tozsde-cegek-kutatas/ - Ez volt már? "– Delta Technologies Nyrt.: A cég a Digitális Kormányzati Ügynökség informatikai tendereinek egyik legnagyobb bajnoka. A tulajdonosi körben ugyan (még?) nem látszik Mészáros Lőrinc, de a társaság felügyelőbizottságában a többség a „felcsúti lobbié” – az Opus Globalban is aktív Tima Jánoson, Keresztyénné Deák Katalinon, valamint az alkuszkirály Keszthelyi Eriken keresztül. Aligha véletlen, hogy tavalytól a Mészáros neje (Várkonyi Andrea) által jegyzett Whitedog Média Kft. a Delta-csoport kommunikációs ügynöksége."
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.