Hagyjuk már ezeket a krissz-krasszokat, pingvines hülyeségeket, te vagy a Wolf kolléga másofállásban, rajzolgatni lehet mindenféle hülyeségeket, de azok lufaszt sem érnek. Csak nézd meg a 2017-2019-es részt a charton, mennyire megbízható az Elliotod. https://invst.ly/1giwih
A pingi mindent is tud! :) Azért kell, hogy meg lehessen határozni az ellenállásokat, támaszokat. Ameddig azok bírják nem kell vele különösebben foglalkozni.
1. A SZIT-nél alapvetőnek kellene lenni -persze részleteket pontosan kidolgozva-, hogy amelyik x év alatt sem fizet osztalékot, attól SZIT-státusz elvéve. Pont. Hisz a SZIT egyik lényege az osztalék, nem az adóelkerülés. Dehát ez Magyarország. 2. Nem biztos, hogy a vezetés és a tulajdonosi kör örök... Főleg most nem. Bármikor jöhet egy korrekt és hozzáértő társaság, akiknek valóban fontos a részvényesi értékteremtés és nem csak kamu duma, mint most.
Össze lehetne kötni például a deltával!! Ott is mindent megtesz a vezetőség az árfolyam rombolása érdekében, de tudjuk ott ráadásul amatőr szarjankók a vezetők!! Itt meg pedig tényleg egy profi adócsaló, bűnöző!! De itt valóban érthetetlen hogy miért verik szét szándékosan a papírt!! Mondjuk az új trendi már hosszú évek óta,hogy minél jobban megkárosítani a részvényeseket, több papírnál!! Ha lenne egy normális felügyelet úgy kibasznám a szitből, és prémium kategóriából,mint macskát szarni!!!
Én azt nem értem, hogy a tulajdonosnak miért érdeke az, hogy lerombolja a saját cége árfolyamát! Mindenféle manipulatív eszköz bevetésével dolgozik ez a féreg azon, hogy minél kevesebb legyen az árfolyama, ha az lenne az érdeke hogy emelkedjen akkor közleményeket, nyilatkozatokat adna ki, nyugtatná a befektetőit, akkor már 2-3 éve elkezdett volna egy minimális osztalékot fizetni, amit minden éven megtehetne, Nem ilyen manipulatív átváltásokkal trükközni azon, hogy eltüntessék a nyereséget, a vezetőség megtehetné azt, hogy figyelmen kívül hagyná a HUF/eur árfolyamot és átáll euró alapú követésre. Csak ugye akkor megszűnne a sok kiskapu ennek a mosléknak, és normális tőzsdei cégként kellene működnie. Ugye mi azt tudjuk, hogy ez Magyarország, itt megszokták már, illetve elérték, bevezették azokat a saját maguk által kitalált játékrendszereket, ami alapján minél jobban be tudják csapni az államot! Itt az a menő ha minél kevesebbet adózik egy cég, sőt ne is adózzon, mert az milye már, hogy be kell fizetni az államkasszába a nyereség után! A 16 év NER kormányzással ide jukadtunk ki, az összes féreg azon dolgozik, hogy minél több pénzt lopjon el, itt csak a csalás, lopás, megtévesztés, megfélemlítés megy, a riogatás a háborúval, a coviddal, migránsokkal! Kutyából nem lesz szalonna, aki adócsaló volt, az az is marad ! Vissza kellene hozni a középkori büntetési módszereket és ezeket kalodába zárva kellene a főtéren mutogatni!
Ezt írtam tegnap, hogy nagy forgalom volt benne, ennek ellenére sem omlott össze az árfolyam a nyitó 590-hez képest. Tehát volt vevő ezeken a szinteken. Felpörögtek az események én ezt kezdődő fordulatként (szeretném) értékelni.
Én csak azt nem értem, hogy ennyire hülyének nézik a kisbüfiket? Leírni hogy a negatív eredmény miatt nincs oszti... hát mindenki tudja hogy ez egy baromság... már most azon agyalnak jövőre mit találnak ki... Írta valaki hogy Jellinek minden szarban benne volt ami mutyi, velünk csak jót tennének ha eltakarítanák...
Ha az enyémet hasonlítod farkasfűéhez az merész válkalkozás. Ő profi én pedig amatőr vagyok. Hát csak úgy izé, ha meghúzod a fibót 132-től a csúcsig, aztán leolvasod a szàmokat és mellé rakod a pingit ami nem az aminek látszik máris meg lesz a megoldás.
Jó, akkor fölényeskedésed ellenére megpróbállak komolyan venni és nyájas lenni hozzád, nehogy bunkóskodással vádolj. Az a probléma, hogy leszarod hogy a lejövő hullám belelóg az előző felmenő hullám terébe. A Farkasfű a 2-3 pontok közé húzta a fibót, ami nálad B-C ( ami bizonyosan faszság), de ha a 4-es hullám (Farkasfűnél) belelóg az 1-be, akkor nem jó a számozás. A tiéd meg pláne. Ha pedig nem jó a számozás, akkor kérdés, hogy mettől-meddig tart ténylegesen a hullám amire fibót akarsz húzni.
https://invst.ly/1ginds Várgyá segélek! 500-ig normál lenne vissza neem?? Onnan már csak pár lépés a pingi! :)) DE nem kell neki elérni !!!! A korrekció már így is "elfogadható"
Oda csak nem megy tán le, az már a csődöt árazná!! Ebben az ágyúdörgésben és a fejlemények alapján 500- 450 simán benne lehet jövő héten!! Ott már talán hajlandó leszek venni óvatosan 😉👍 Itt nagyobb disznóságok folynak mint akár a deltában!!!
Appeninn real