Én nem ezt írtam. Azt írtam le hogy mennyi jelenleg a saját tőkéje a cégnek. Ez azt jelenti ha kiárulnák megközelítőleg ennyi pénz folyna be részvényenként...e helyett most ezt a vagyon értéket megkaphatod 660 körül. Hogy mennyi a reális értéke azt legfőképpen az eredménytermelő képessége határozza meg. Ez pedig jelenleg 120-130ft de a friss vásárlások lezárta után 200 körül lesz. Ezt normál esetben tudja stabilan.! Ez pedig inkább 2-essel kezdődő árfolyamot indokolna.
Amikor egy kispapírban azért büntetett magánszemélyeket az MNB mert a forgalom 25% át ők adták az igen de amikor prémiumban lévő papírt nem kicsit tolnak nyomnak egyre lentebb az ok, rendben.
nekem van papírom egész magas árfolyamról de én sem gondolom, hogy közép távon ez újra 1000-es szinten lesz. és első sorban nem is a recesszió és a háborúk miatt, mert azt egy jó cég kiheverné. JD mocsok hozzáállása miatt.
Jocek! Sírsz itt egyfolytában a kis birtokodban,miközben a sok jóakaró részvény nélküli fűti itt az amúgy sem az egekben lévő bizalmat a 100 meg 400 ft-os jóslataival. Hogy az a néhány bizonytalan is ráöntse a pár ezer db-os csomagját az üres könyvre. Aztán jössz itt az MNB-vel. Tegyél rendet kicsit a birtokon ,ha pedig nem akarsz akkor mehet az egymás szórakoztatása amit aki akar olvasni az megteheti. Csak ne picsogj mert nem áll jól.
Az mnb jobb ha kussol és behúzza a fülét ,farkát!! Az emberek orra előtt elloptak 650 milliárdot, ami nyilván soha nem lesz meg, úgy mint a rabló gazemberek sem!! Pedig nyilvánvaló ki a bűnös, felelős!!!
A jelek szerint a kutyát nem érdekli hogy ez 1100 ft-ot érne reálisan, helyette pedig 660!! Nyilván idén megint osztalék semmi lesz, sőt ha veszít a ner pár hét múlva, akkor jó ha megfogja 400-450!! Mondjuk a delta meg 20-25-öt érne, ehelyett 50. Itt a papír szerinti értéket le lehet húzni a vécén,a piac és a vevők bizalma határozza meg az árfolyamot!! Ami mint látjuk romokban!!!
Appeninn real