Kit érdekel a csártod ember?!!! Nem tudsz tételt venni hiába izzadsz a klónjaiddal együtt! Van vagy 30 ezer db 800 if! Korábban kellett volna felkelni kispajtás! Májusban min.1500 ft!
Meg kell néznem a chartomat előtte Toka úr, amit sajnos csak este tudok megejteni... másokkal ellentétben én azt nem itt villantom fel le- vagy felbeszélés gyanánt, manapság már csak magában bízhat az ember sajnos...
Annyit akartam ebből csak kihozni, hogy ez a részvény nem való prémium kategóriába, ez még a standarba sem való, gyenge illikvid, ez egyelőre nem való befektetésre. Waterloo, meg hasonló nyalánkságok messze vannak ettől a részvénytől fényévnyire! Ilyen BUX érték, teljesítmény mellett ennek a részvénynek is már régen új ATH-n kellene lennie, nem WC-papír szinten.
Rövidtávra a chartok jók, viszont aki abból próbál évekre előrevetített célárat mondani, az nettó beetetés... ezt már rengetegszer elmondtam, kb. azóta vagyok klónok által megszállva... de annak örülök, hogy lassan egyre többen hajlandóak ezt belátni...
Én megtanultam egy életre! Soha senkibe se bízz meg bármilyen chartokat tesz fel! Csak magadban bízz, te is tudsz rajzolhatni és te nem úgy rajzolsz ahogy vezetni akarod az árfolyamot! Ebbe a részvénybe ha bele fektetsz akkor készülj fel arra, hogy évekig benne maradhatsz, mert ennek a vezetőségét nem érdekli a befektetői tábora.
Professzor Úr, a patkány szó mellett már nem tudok elmenni, amit használni tetszett forumtarsaira a masik App topikban.Ézt jelentem a moderátornak, ilyen beszédre ugy gondolom semmi szükség itt, s nem is engedhető meg, hogy az ilyen stilus teret nyerjen.
Ok.Te tudod!!. Napi pivot support zóna lefelé: ~766 → ~760 → ~756 HUF Nap trend-MA támaszok lefelé: MA5–MA200 mind lefelé mutat Hetes hosszabb support-zónák: ~762 HUF, ~703 HUF, ~677 HUF
Appeninn real