Szerintem maga volt farkas úr, ellenkező esetben nem bukott ma volna annyit az appon, mint ahogyan azt most állítja... Most komolyan ki hiszi el azt a mesét, hogy úgy tesz ki fórumra egy közleményt, hogy el se olvassa??? Főleg egy olyan részvénynél, ahol állítólag jó nagy pozija van... és ezek után még vannak emberek, akik továbbra is beveszik a waterloozását...
Otp lesz 4500 ft/rv éves eredmény, kifizet 1100 ft-ot meg az srv. Aztán nem kell idegeskedni. Több mint 20%-ot általában megy/év. Ha lesz zavaros a neres papiroknál majd halászok.
Minden hírt azonnal beteszek! Képzeld el, még el sem olvastam és ideraktam nektek! Na erre varrjál gombot Mester! Még azzal sem vádolhatsz, hogy manipulálni akartam! Ja és egy darabot sem adtam el, de viszont vettem! Szóval akkor jól néz ki az app, vagy nem néz ki jól? 🤣🤣 Te Waterloo-zól legtöbbet a fórumon, tudod egyáltalán miről van szó? 😲 hmm
Te sosem tudtad értelmezni a ta-s elemzéseket! A problémák innen adódnak! Szerintem olvasd el többször, elfogultság nélkül! Amúgy nem vagyok ledöbbenve! Szemét húzás volt, az igaz... Tőletek és a sok károgótól vagyok ledöbbenve inkább! Hatalmas nyerőben vagyok így is! 👍 Ti is? Örülök neki! :))
Ismerlek jól, ilyenkor semmi másra nem vagy képes csak a személyeskedésre... Nem kell mesterdiploma ahhoz hogy tudjam, mennyire haszontalan a TA egy olyan kispapírnál, amelynek napi 1-2 misi forgalma van és lényegében egyetlenegy esemény mozgatja (a nagytulaj épp kitáraz) Szerintem Toka úr amúgy a farkas színészkedik, szinte azonnal berakta fórumban az app közleményt, és szerintem volt annyi esze hogy pontosan tudja, a hírből szakadás lesz. Nyugalmat már csak a saját reputációjának megőrzése miatt "sugároz".
Majd figyelje meg Farkas Ur, hogy a cég 7 ig onti max....de nemsokára befejezi...1 evvel ezelott ugyanez volt....mondtam..7-ig....legslabbis igy gondolom.
Appeninn real