Ez nem szigorúan vett TA, orderflow, nezz rá a volume profilra, az egy nagyon erős volume támasz, ahol rengeteg kötés volt még régebben, ezek lehetnek kapaszkodók a TA mellett. nem mellesleg iszonyat túl van már adva.
A világ egyik legnagyobb pénznyomtatásából, a világ egyik legnagyobb korrekciójának is kellene lennie, ha ez az a medvepiac, amit jóval későbbre vártam.
Nyilván időtávtól függ, de ha ez igaz, akkor még nem kell elkapkodni a vételeket. Majd ha a kötvények emelkednek. Ahhoz meg az kell(ene), hogy a kamatemelések hatására elpattanjon vmi - mint a Lehman 2008-ban - és a FED vegyen egy 180°-os kanyart. Aztán vagy így lesz, vagy nem.
Mindig nagyon korán bemondod az ítéletet (bár szerintem is lefelé van az irány) én el tudok még képzelni egy visszakapaszkodást európai kereskedés alatt, majd utána tovább lefelé.
SPY daytrade A ma reggeli ALT2 esettel bele trafaltam, keszen van a wave(ii) felkorrekcio, es ahogy kinez, ez bizony (iii of 3 of 3) jelleg, crash indulasnak kinez. Most nincs mit csinalni, nyilvanvaloan a kripto carsh-t kovette a Bond crash, es megindult le a tozsdei crash is. Felraallni, amivel csak lehet. A target egy 10-12% gyors eses.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.