Topiknyitó: pomperj 2018. 02. 27. 07:28

Financial Forecasts  

Azsia: mersekelt optimizmus
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 21:02
Előzmény: #60499  Törölt felhasználó
Ja értem.
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 21:01
Előzmény: #60498  Törölt felhasználó
Én csupán a finnyás nyugati sajtó pontos idézési metodikáját mutattam, nem a tartalomra utaltam.
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 20:54
Előzmény: #60497  Törölt felhasználó
Mondjuk én nem tudok rajta nevetni...
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 20:40
Muhaha:

"Orban deutet Möglichkeit eines EU-Austritts Ungarns an
Er spricht von einem „heiligen Krieg, einen Dschihad“ der EU - wohl gegen sein Land."

Szó szerint ezt mondta a hiteles német sajtó szerint. :-))
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 20:25

Na mindegy.
Azért is mondtam - bár rosszul - hogy ne csak a pénzzel foglalatoskodjatok, mert oké meg jók vagytok itt sokan benne meg nem baj, ez a "hobbitok" de közben nem ártan körbe nézni, mert hát azért az igazi "buli" meg úgy zajlik, hogy senki nem veszi észre, hogy mi van!
:D
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 20:23

Senki nem fogja Nektek az igazságot megmondani és megmutatni, akit nem az érdekel és nem azt szereti, érdektelenül, csakis az Igazságért önmagáért.
Én - olvashattok itt - baromi sok hülyeséget meg butaságot összehordok meg indulatból irkálok itt. (is... :).. )
De mindezektől függetlenül az Igazság érdekel, és ennek látom értelmét, és úgy tapasztaltam meg, hogy "magad uram, ha szolgád nincsen" alapon kell itt működni, mert ha nem, akkor vakon vagyunk és megvezetve. Szándékosan vagy véletlen, vagy tévedésből nem tudom, de hajlok a legelsőre, hogy itt valami ilyen lehetséges...
Így gondolom, így hiszem.
Placi82 2022. 02. 12. 20:22
Előzmény: #60488  Törölt felhasználó
Lehet, siman lehet. Par milliardot $, a biztosra fogadva, tuti jövőbeni retorika tudataban egy kis tokeatettel megjatszva valakinek,meg lehetett keresni.😀De itt mas lehetett a cel ,szerintem. Azert megalazo lehetett Putyinnak, hogy mar lassan, a Liechtenstein  is fenyegette, hogy nagyon el lesz verve. Usa meg minden map kiadott 1 ilyen közleményt,meg hogy  holnap tamad.stb.. Nekem mar hamarabb el durant volna az agyam, es csinaltam volna egy hulyeseget,  es mondtam  volna ,hogy na gyertek akkor ! :) . Meg jo hogy nem vagyok politikus. :). Itt ez egy provokacio volt, usa anglia reszerol. De remeljuk nem jott ossze.  Es nem, nem vedem az oroszokat, csak ezt a szituaciot per pillanat igy latom.Amugy pedig, ha korrekciozik is az arany es az olaj, a kedelyek megnyugvasa utan, szvsz ,maszik vissza majd nagyon gyorsan. Kulonosen az arany. A lefolytasa utan repulni fog mint a pezsgosdugo, ebbe biztosabb vagyok, mint anno 1 eve hogy az olaj eleri a 100$ at . Bar a reszvenyekkel kozel se kerestem annyit amit remeltem sajnos. Ezt lehet elkurtam, es igazad lesz, abban amit mar 1 eve mondasz nekem evvel kapcsolatban. Majd kiderul. Meglatjuk. Mar kiulom.:))
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 20:19
Előzmény: #60492  Törölt felhasználó
A kérdés jogos.
És nem, hogy jogos, hanem meg is van a válasz.
Ott van mindegyikőtökben. Ott van, mert nem vagytok "hülyegyerekek" - elnézést a szóhasználatért - se nem naivak.
"Ha a lehetetlent kizártuk, ami marad, az az igazság"
És mondjuk ugye lehetetlen, hogy csak egy szakmunkást végzett vasipari emberke tudjon és figyelje ezeket, akiknek meg ez a dolguk, azok meg semmit nem tudnak ezekről?
:)
Nem vádolok most sem, csak kérdezem, hogy ez lehetséges-e vagy más van a háttérben?
Hogy nem minden az, aminek látszik meg nem biztos, hogy akitől olvasol "hivatalosat" az a jót akarja Neked, ugye....
Csak filózom most is, senkit nem vádolok!
:)
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 20:05
Előzmény: #60489  Törölt felhasználó
Ez a kérdés jogos. A hazai sajtóban (javarészt ellenzékit olvasok) gyakorlatilag nincs ez a topic jelen.
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 19:57

Na van már ilyen is, LIVE:
FreedomConvoy USA
https://www.youtube.com/watch?v=QOxKpCeJPRE
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 19:54
Előzmény: #60486  Placi82

"Megvaltozott a retorika az ukran vezetes reszerol, most mar nincs szajkarate, meg fenyegetozes. . Most jottek ra, hogy ők csak bealdozhato parasztok Bidenek sakk jatszmajaban."
Az igazságot nem mondhatom, fogalmam nincs róla.
De megélhette és láthatta a világban azt az érdekességet mindenki, hogy a nagy béketeremtő zászlót lobogtató "szabadságharcos" mindig háborúzik.
Hát hogy van ez?
Nem tudom, ehhez sincs sok eszem, de nem fér össze sehogy az, hogy az USA mindenhol ott van és háborút szít valahogy.
Még egyszer megkérdem azt is, hogy mit is keres az USA itt és engem nem érdekel, hogy Nato, mert ez számomra duma.
Mondom, én tévedhetek ilyenben, de nekem ez büdös és ne értem, hogy mi ez az USA itt Európában meg mit emberkedik meg amúgy a gázvezetéket is ő "furkálta" a Németeknél, azt se felejtsük el.
Szóval nem tudom, mi a helyes, de nem értem, mi köze van itt bárminek is egy másik konktinensnek?
Ezek csak kérdések, amiket nem értek, mert nem és kész.
De nagyon nyitott vagyok tanulni és elismerni a butaságomat. :)
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 19:47
Két dolog.
Ukránok helyében én lennék Oroszországhoz. Simán.
És kérném orosz lakossági áron a gázt.
Hát neeeem?
Mert mi lesz?
Orosz leszek azt kéz, legalább fázni nem fogok, mert gáz lesz dögivel... :D
Második.Kérdés:
Youtube keresőbe nézzetek már rá:
- freedom convoy kanada
- freedom convoy France
- freedom convoy Germany
Miért nem hallunk ezekről itthon ezerrel?
Mi van, ha a cél ennek leplezése háborús retorikával?
Csak kérdezek butákat, nem vádolok, keresgélek....
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 19:45
Nem akarok konteot gyártani, de pénteken amikor beszakadt a pijarc és találgattuk az okokat, annyira az volt az érzésem, hogy valakik bedobtak valami bombasztikus hírt, hogy kicsit megszedjék magukat a mozgásokon. Egyáltalán nem csodálkoznék, ha ez a hiszti kamu lenne, és megint csak néhány tucat emberke kockázatmentes tőzsdei kereseti lehetőséget talált az infók megszellőztetésével... 
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 19:25
Nem energetikai cégekben utazott Sleepyjoe fia? Valami volt ott a háttérben, de nem emlékszem már.
Placi82 2022. 02. 12. 19:20
https://www.portfolio.hu/global/20220212/az-ukran-elnoknek-nem-tetszik-ahogy-az-amerikaiak-viselkednek-526425
Megvaltozott a retorika az ukran vezetes reszerol, most mar nincs szajkarate, meg fenyegetozes. . Most jottek ra, hogy ők csak bealdozhato parasztok Bidenek sakk jatszmajaban. (Amugy az ukran nep se all a haboru partjan, tobb evtizedes tapasztalat, hogy igy se jo eletszinvonaluk utan csak meg nagyobb nyomorba, jutnak. Kiveve par, szerencsevadaszt ,es zsoldost, akik a zavarosban akarnak halaszni egy konfliktus eseten.).  Nem  lesz ott haboru, szerencsere.!! Eszem megallt, usa retorikajatol, holnap, hetfon ,kedden ,szerdan lesz haboru. Komolyan, nem ertem mire volt ez jo.
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 19:15
Előzmény: #60484  rwinke
1. Én még tanultam stratégiát, harctéri műveleteket és egyéb hadászati ismereteket. Semmi gond, pótold hiányosságaidat.

2. Ebben a topicban van egy törzsgárda, akikkel fél szavakból is értjük egymást. Számomra elégséges a velük való "beszélgetés".
rwinke 2022. 02. 12. 19:00
Előzmény: #60481  Törölt felhasználó
Ja,hogy bolondságot írsz le és én vagyok a hülye  :)))))))))
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 18:44
Ha valaki venné a fáradtságot és tömören elmagyarázná nekem, hogy mi is a különbség az ukrán meg az orosz nép között, megköszönném. Átnéztem ezt-azt,  eddig nem érdekelt annyira a dolog, hogy bővebben foglalkoztam volna vele. Nem lehet,  hogy pl. kisebb a különbség, mint pl. Németországban a svábok és a frízek között?
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 18:31
"Zelenszkij burkoltan bírálta a nyugati országokat, amelyek a küszöbön álló támadásra hivatkozva figyelmeztették állampolgáraikat, hogy hagyják el az országot, vagy visszahívták diplomatáikat Ukrajnából.- Az az igazság, hogy nekünk más információink vannak -mondta Zelenszkij. - És most a pánik az ellenségeink malmára hajtja a vizet. Ezek az információk csak pánikot keltenek, és nem segítenek rajtunk."
Törölt felhasználó 2022. 02. 12. 18:19
Előzmény: #60480  rwinke
Ne haragudj, de jobb dolgom is van a pelenkázásnál. 

Topik gazda

pomperj
pomperj
3 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek