A FED hosszú repó ügyleteinek (28 nap feletti esedékességű) alakulása alapján április 13 után 6 x 500B $ ügyletet hirdetett meg, míg márciusban ez 12 x 500B $ volt. Ez összhangban van a FED azon nyilatkozatával, hogy visszavesz a bazooka durrogtatásból. . https://www.newyorkfed.org/markets/domestic-market-operations/monetary-policy-implementation/repo-reverse-repo-agreements/repurchase-agreement-operational-details . Ez jelentheti a hurráoptimizmus végét a tőzsdén? Ha megnézem az új repókat és a lejárókat, akkor a mai napon 5000B repó van kihelyezve, de egészen 2020.05.26-ig fog ezen a szinten maradni (néha egészen 6000B-ig is felmegy), onnantól kezdve pedig padlássöprés a teljes mennyiségre (feltéve, hogy nem lesz új repó bejelentve, ami feltételezem május 11 után várható).
Megtehetik, de látniuk kéne, hogy előbb-utóbb durran a lufi. Ha pedig minden alkalommal tovább fújják, akkor a részvényárakat persze lehet az égben tartani, csak a dollár fog tizedannyit érni. Persze az amerikai idiotizmust sose szabad alábecsülni, főleg elnökválasztás előtt.
JPM es WFC egyre jobban megy pirosba, raadasul ezen az ujabb teljesen orult napon. Ez annyiban egy remenysugar, hogy jon az osszes tobbi is a kovetkezo napokban. Ha ez sem teriti eszhez a vevoket...
És az mennyire szép (HA) a legnagyobb stratégákat látod ahogy a vonat után futnak. Mert mi van akkor, ha végtelen pénzzel szarrá veszik még hónapokon keresztül, amíg vissza nem tér a vérkeringés a gazdaságba? Lássuk be, van annyira abnormális a system, hogy megcsinálhatják.
Őszintén mondom, én feladtam. Nem értek semmit. Az érték alapú szarok akik értéke durván nő meg sem mozdulnak, amik csőd felé haladnak mennek mint állat!? Olaj le olajosok föl!? Kicsit úgy érzem a F rossz oldalán állunk!
Azert az adjak rendesentol eleg messze vagyunk, azert mert eppen piros? Tegnap meg vaskos zoldben volt. Szepen mozog a savban ez a lenyeg. Teslat tepik rendesen ami a lithiumosoknak mindig jo szokott lenni.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.