Fontos még, hogy az ábrán látszik egy nagyon nagy divergencia (MACD), ami egy nagy átfolyamváltozást jelez előre. Az alakzat alapján 100 HUF a várható mozgás. Azt rátok bízom, hogy 200 vagy 400, amit beleláttok.
A chart alapján szeptember 30-i csúccsal el fog dőlni, hogy merre. Mondhatnám úgy is, hogy a piac ennyi időt adott arra, hogy a mostani kormányzat mondjon valamit a CIG-re nézve. A piac lépni fog és áraz.
Eredmény alapján itt már egy ideje inkább 500 körül kéne legyen az árfolyam. Viszont állandó zavaró tényezők ezt nem támogatják úgy mint "olasz meló" , osztalék visszatartása, "úgy nevezett informatikai" fejlesztések, most meg a Cseh és Szlovák megjelenés...az olaszból indul ki a piac..! Ezek nem támogatják az 500 körüli szintet sajnos.! Az elmúlt 15 év legrosszabb befektetése volt ez számomra sajnos. Azóta van papírom és bekerülési ár alatt van még mindig...
Ezt nem értem. Akkor a tőzsde a trendeket, chartokat meg mindenféle humbugot árazza be és nem a cég valós teljesítményét? Ha így van akkor inkább szerencsejàtékba fektetem a pénzem.
Te jó ég, ezt a témát már el is felejtettem, gondoltam már régen lezárták az engedélyeztetését. Bár ahogy látom a francia biztosításfelügyeleten múlt eddig.
Engem az zavar, hogy a világ minden pénzét elköltötték IT fejlesztésre, de a weboldalon nem látszik változás. Továbbra is egy kalap sz*r. Biztos valami hátté szerverre stb. ment el a pénz... ha valaki tudja mir fejlesztettek az kérem írja le. Az ilyenek után én inkább kerülöm a céget.
CIGPANNONIA kitartók