Nem az a baj, hogy a jelentés előtt 40 Ft körüli osztalék várakozás volt,, mert annyi is tudott volna fizetni ha akart volna,hanem azt furcsálom, hogy a jelentés tudatában is ilyen várakozások fogalmazódnak meg itt .Egyébként soha nem volt cigem és nem is lesz, nekem még 270 ft-ért sem kéne.Itt semmi garancia nincs, hogy jövőre fizetni fog osztalékot.
hát vagy több és amugy majd -ha bejelentik-lehet tovább okoskodni mi lett volna-de 1 honap mulva kb megtudja a nép.bár benfentesek előbb-mint most is .pár napja látszott a csuszás lefelé.hogy valami gáz van és valakik ezt tudták is
Nem tudom mi lesz itt de nem bánom hogy egy cig-es pakkot becseréltem appra. És a másik következtetés amit mindenképpen meg kell állapítani hogy 1 honapja klub egyik akkori névadójának árfolyam ajanlásai nem igazán valósultak meg. De erre már ki emlékszik....
niobeta
péntek, 21:20
Előzmény:
niobeta
fizetni fognak 35 ft osztalékot és
felvesz a hungarikumtól 4 mrd hitelt - csak az a kérdés, hogy ezzel
vége-e az olasz melónak vagy sem? ha nem, akkor menekülni kell innen -
ha vége akkor viszont ezerrel venni kell, mert idén 6-7 mrd Ft, jövőre
7-8 mrd Ft lehet a nyereség
kik ámitják és mennyivel mert 41-43ft nál nem voltak nagyobb tippek.és az nem olyan sok a 33 után.ja és ha nem lesz osztalék akkor 270ft ig leszalad igaze?ott venne mi? jo volna akkor fel is tankolnék.
Azt nem értem, hogy miért ámítják egyesek magukat azzal, hogy magas osztalék lesz, ha a cég nyereségének nagy része tartalékba került. Ez önámítás, és mások hülyítése. Holnap kiderül, hogy a nagyobb befektetők mennyire hisznek még a magas osztalékban.:(
CIGPANNONIA kitartók