Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Akkor jöhetnek a hírek. Srv, kötvénykibocsátás, amerikai szerződés aláírás, SAFE, űripari megrendelések, kormánnyal való kiegyezés. Külföldi katonai megrendelések
Rohadt nagy rally jön én mondtam. Xanax MP meg Tanács Meg Toka tábornok végre befejezhetik a picsogást. Gondolom beülnk az ITbe meg a FB be aztán lehet tálalni a szektásoknak hogy most majd ők felügyelik hogy gyarapodjon az állami rész. Abszolút filmszínház volt itt is április óta
Még egy önkérdés a tegnapi melyik irányra látsz nagyobb esélyt mellé: Melyik fájna/esne jobban, a 2100as (asszem azt írtad) cél elérése vagy a minusz 500 innen? Csak fire ügyben kérdezem. Mert simán lehet te számolsz jól a tőzsdén, de ha elég sokaknak rosszul az fájni fog. De igyekszem majd nem kérdezni többet, de a ROI nem mindegy. De lehet jó a matek akkor is ha 30% esélyt látsz egy ötszörésre, persze. De akkor ne legyél a fogadásban allinnel. (ha 90% esélyed van akkor se, de ez más kérdés)
Mondjuk tőled is hangos volt a fórum 4.000 felett, h most még olcsó... a hitelességed azért neked is vastagon csorbult az eltelt évben. Vagy mivel nagyobb érdem felfelé beszélni és nagyon nem eltalálni, mint ugyanezt lefelé?
Hat igen tevedtem par napot. Es te, daragoj tovaris agent kompromat, a nagykepu tevedhetetlen, aki 1 eve folyamatosan tevedesben maradt, meselj, mit talaltal el? Hasonlo ocska Misa figurat kevest latni.
Eltaláltad szerinted a csúcsot :D :D :D 10.20-án amikor 4100ft felett volt berajzolod 4400 alá és most azt mondod, hogy jól eltaláltad :D Egyébként csak jelzem, hogy 4965ft volt a csúcs. Ja és még az, hogy te 400nnál és 600nál meg 1000nél és 1500nál is csúcsot láttál és mindig lefelé vártad. A csúcsot előre kéne megjósolni, nem a csődöt várni.
Papi, olvasd át mégegyszer, vagy +1 dioptria... Annyi volt, hogy feel rosszabb, mint te(mondjuk alacsony a léc, az igaz) , a többi nem rólad szól... Kitiltás jár??? Jujjj!!! Brühühühü, most telefostam a kanapét. Kawaszari vajon merre van??? Pezsgőzik, vagy.....?
Pajtas, nem pimaszkodni kell, plane nem hazudni, hanem ertelmeseket es hasznalhatokat irni a kilatasokrol. A szemelyskedesert egyebkent kitiltas jarna. . Amugy csendben: Bear allasponton voltam/vagyok, es kepzeld, meg a csucsot is egesz jol eltalaltam. Ez egy evvel ezelotti chart. . https://imgur.com/a/FORJtTT
Feel, és az érzései.... Azt már remélem mindenki látja, ha feel azt érzi nincs részvényed, tuti van, ha azt írja fordulni fog, tuti nem, és Vica versa.) Jobb kontraindikátor, mint pompi. Csak az érzéseit, vágyait, gondolatait írja le, mint más, nincs ezzel semmi baj, csak ha más gondolatai nem egyeznek az övével, kipicsáz. Ezzel van baj feel, nem érzed, hogy más nézőpontot is vannak, nem csak a rosszindulat. Persze az is van bőven, nagy szégyen. Bemásolhatom én is a darabszámom, mint Bella, nem miért zárja ki egymást, hogy elítélem a fideszt, és van 4ig-em?Talán bízunk benne, hogy nem sunyiztak annyit? Talán nem érdekel a műhold, űr, honvédelmi mutyi? Talán 2500nál dobom? Talán van még minimális, de tényleg egy kicsi erkölcsi tartásom? Miért van az, hogy odaát a nagyrészvényesek(több százezer db) köpködik a tiszát, és körmükszakadtáig védik a tolvaj fideszt? Kiderül miből vették? Az NVVH megnézi a részvényesi könyvet?
Borzasztó, mint az óvodában. -- Ez feel bácsi homokozója, mindenkit elzavar, aki játszik az ő vödröcskéjével, lapátjával és nem épít vele (homok)légvárakat. Csak a kiscsoportos pajtásait engedi be játszani, szigorúan a négyig korosztályt.......
Aki kussol és meghúzza magát azt eltapossák, már régen perelni kellett volna a kormányt, dobálózza a csúnya szavakat, bizonyítékok nélkül, nyilvánosan anyázza a céget, hol a bírósági ítélet, hogy ilyeneket mondjon egy működő, ezreket foglalkoztató, adózó cégről, amihez az államnak ráadásul sok köze van, ezt egy demokráciában nem lehet büntetlenül csinálni
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...