Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hát te tuti, magadnak simogatod! Azon élvezkednél, hogy mások mennyit buknak, ha buknak? Kö.... vagy, rosszindulatú és szánalmas. Egy kategória andras-80, lapàt meg a többi gyökérrel. Na azt figyeld mikor írok ebbe a topikba legközelebb! Írd fel, hogy 1800 körül írtam legutóbb 09.03.án!
Te mit tippelsz kb az a pont amikor ugyanezt jatszuk mint ma csak 1200 ről fog 1400 re pattani és majd hallgatjuk hogy mi megmondtuk hogy fasza lesz de zoli,pompi lapat most aztan huu de lapít az mikor lesz. 🤣? 2 hét 3?
Szegény pompit szídjàk 😁.Ne aggòdjatok hipp hopp elő fog kerülni amikor Kata elkezd nyűglődni hogy de hülye volt hogy nem adta el időben azt rajzol nektek olyan grafikont hogy csak naaa 🤣🤣🤣.A vazlatok mar készülnek 🤣
XD https://youtu.be/sNWUNPg6tzY . Ez az egész addig fog tartani, amíg "elon híve" be nem írják az AI-ba,
hogy 4iG és elemzés.... akkor majd kijön, hogy 0 osztalék 100 éve,
+vizsgálat, stb., stb, aztán tudjuk, hogy mi lesz a vége. Mondjuk ez az
end-to-end encryption történet érdekes, vajon csak a kormányok számára
lesz elérhető, vagy a balkáni útvonalon közlekedők és az albán +
montenegrói "kereskedők" és "túravezetők" is vehetnek majd szolgáltatás
(u know what I mean).... . Pár nappal ezelőtt rizsa vagy érzés írta: "Ennyit a szétszedésről!!! Ha azt akarják csinálják, mert nem kell félni tőle és nem járunk vele rosszul." . Pont ezt mondtad akkor is, amikor felmerült november környékén, hogy mi van akkor, ha a Tisza fog nyerni....nem kell tőle félni... nem járunk vele rosszul... (akkor még helyeseltem is neked a nagy rózsaszín ködben, hogy valóban fegyverkezni fognak és a 4iG-tól vesznek, oltári hülye voltam OMG vagy inkább csak "I want(ed) to believe...", hogy egy klasszikust idézzek)
Sotetben vagy az elozmenyeket nem tudod.Na idiotak utan mar seggnyalok is. Itt be is fejeztem veled nem megyek le a nem letezo szintedre. Mondtam 2k-ig nem jovok😉szurkoljatok.
Figyu! Csinálhattál volna egy fasza 4ig topicot, ahol megbeszélik a befektetők, hogy mit, miért, merre. De te mit tettél? Csináltál egy topikot, ahol az maradhat, aki azt gondolja amit te. Ez egy baromság te is érzed ugye? Ezért jársz ide, mert a sok seggnyaló nem releváns. Ez van. Elb@sztad! Ja, és nem értesz semmihez....
Annyira azért nem érdekel az egész. Érdekességképpen látom a dolgokat, elmosolyodok mikor rájsz újra kezdi a sorszámozást a neve után. Psze volt aki vonalakat bővitette, aláhúzást, stb. Régi jó ismerősök.
Milyen jo,hogy soha nem szavaztam a fideszre😉erdekes mi.Nektek ez a szerep jutott egyik felkegyelmuzik a masik idiotazik.Na pontosan ezert vagytok itt. Leptem 2k felett jovok ujra✌️
Egyébként olvasom a kitakarított fideszes oldaladat. Hát ja....mit mondjak, ha az ostobaság fájna, valószínűleg ordítanék. Laposföldes idióták gyülekezete. Ezt te tetted ilyenné feel! Valószínűleg te is ilyen vagy, de ne feledd, ez hatalmas felelősség is amit művelsz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...