Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Amíg nem akarja eladni és ezzel az árfolyamot. Modjuk abban van valami hogy akinek még mindig van ebben annyi az már túl van az idegeskedésen, beletörődhetett.
A mai forgalom idáig 101 millió forintos, ami 60.000db részvény kb. A fél millió db részvény az ennek a tízszerese. Akinek EBBEN a papírban van 1 milliárd forintja, az nem idegeskedik hidd el.
Még nem esett le nálad, hogy MP a nincs alku elvet követi? Majd elpereskednek, az ingatlan pedig szerencsére nem vihető el Dubaiba, legfeljebb ha a Bayer veszít és nem tud fizetni, majd elveszíti bayertulajdon jellegét, és állami tulajdon lesz abból az ingatlanból.
"a mű" nem készült el, mert sok kiegészítőt ami csak költség lett volna nem csináltak meg. Gondolván úgyis nyer a fidesz, nem lesz semmi következménye, pénzeső örökre. Hát nem más mélytorkoztatta meg őket hanem saját maguk. Akkor már csak várjuk meg itt nem lazáskodták e el a dolgokat a mindenekfelettállóság gondolatával. Szerinted?
Egyébként egyet nem értek, itt az irodaház ügyben legalább elkészült a mű. Van nyoma a munkának. És ugyan így van nyoma az MNB ből kilopott milliárdoknak és ott kuss van már réges rég dutyiban kellene lennie a Matolcsy csoportnak. Senki nem beszél róla Péter is kussol az ügyben pedig ott van miért lehajolni, nem ilyen az MNB-hez képest piti ügyben verni a mellet. Ráadásul az iroda ügyben, inkább meg kellene velük egyezni, mint pereskedni, mert ott bukni is lehet.
"Nem biztos, ki tudja, hogy vannak beágyazva a bíróságon. Rossz esetben pótlásra szólítja fel a bíróság a céget. Azt elvégzik akkor cumi lesz. " Egy apróságoról feledkeztél meg, úgynevezett határidő. ami lejárt. És addig nem végezték el.
Én fel sem foghatom. Ricenak még 40 ft-ról is van, 4000 felett nem adni, egyszerűen érthetetlen. Én adtam szakaszosan, azt egy időre átültem bluekba, főleg Otpbe. Jól hozott, aztán visszajöttem ide. Kár volt. Adtam, vettem, egyre lejjebb hoztam az átlagom, de hiába. Most nem nagyon lehet tételt eladni nagy barmolás nélkül.
Ostoba aki eladta? Mondd, te nézed olykor a chartot is? Mit mesél neked az a chart? Nem kell túl nagy képzelőerő belelátni egy szép nagy fej-vállat 2025 januártól nézve, mert kb kiböki a szemedet. Az meg mit jelent vajon?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...