Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hát pedig többször is beírtam, hogy jöhetne egy korrekció. Bocsi, de azt nem írják be, hogy mert beírtam, hogy elég az emelkedésből. Gondolom személyeskedés lett beírva hozzám.
xD Igen van valami könyve vagy nemtudom röpdolgozata :) Gyorsan be kellett adnia a népnek hogy ő mekkora bizniszember.Gondolom a 80 és a koporsó közöttiek még talán el is hitték
az a vicc hoyg te még azt se tudod onnan miért lettél kitiltva :) És most direkt megnéztem miért lettél kitíltva.KB a semmiért de még csak nem is vártad lefele :) Te lettél volna az ál lebeszélő esetleges fidesz győzelem után? :) csak mivel szarult sült el a dolog így fel kell beszélned amíg lehet :)
Az 5 év pereskedés remélem lenullázza Tiborcz cégeit, ugyanis addig nincs pénzmozgás. (Igen, drukkolok annak, hogy ezt a tolvaj pöcsöt tönkretegye MP. Elfogult vagyok ez nem is kérdés.)
Egyébként, mielőtt itt kavarnátok. Happy vagyok a váltás miatt, de a Pogival egy véleményen vagyok, csak az időt meg energiát pocsékoljuk a vissza hivatallal, hagyni kell a cégeket működni a piacon aki megél az marad, aki nem az eltűnik és ennyi és ne felejtsük el vagy 100e embert foglalkoztatnak. Vannak sokkal fontosabb dolgok is, például a gazdaság romokban van!
Itt a shortosok örjöngenek vagy a másik fele, azok aki olcsón akar venni az ostobáktól, akik bedőlnek, a zagyvaságnak, amit itt előadnak. Lapát meg pompi az élenjárok. Akkora baromságokat írnak be ide, nem is értem miért nem csinálnak egy külön topicot.
Nem biztos, ki tudja, hogy vannak beágyazva a bíróságon. Rossz esetben pótlásra szólítja fel a bíróság a céget. Azt elvégzik akkor cumi lesz. Van egy szerződés a munkát elvégezték, azt hogy mennyiért az nem a vállalkozó hibája. Nagy tudorok is megmondták pénzt alig lehet visszaszedni ezektől. Szóval áll az előző záró mondat.
Egyetértek veled! Pont ezt akartam írni, hogy semmi köze annak, ami Tiborc, meg Mészáros cégeiben folyt a 4iG-hez. Oké, óvatosságra inthet, hogy más tűzközeli cégeknél történtek mismásolások, de a 4iG-re mindez egyelőre csak befektetői félelem szinten hat. (Lehet hogy itt is lesz csontváz? Ez a kérdés! De egyelőre csak gyanú van.) Mindaddig pedig, amíg valami konkrétumot nem tudnak felhozni, célzottan a 4iG ellen, addig ezek csak bizonytalanság fokozó tényezők. Ennek isszuk most a levét az árfolyam felezésével. Ellenben, ha a funda jó, akkor továbbra is lehet még ebből sikersztori. Úgy gondolom, hogy ebben bízunk itt sokan.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...