Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Téged zavart? mert akkor biztos hallottad, hogy az órád "harsogja" https://gondosora.hu/mediatartalom/hirek/kozlemeny Én nem hallottam és valószínű nem is volt ilyen, csak károgó legenda, amit a hozzád hasonlók terjesztettek.
Ahogy itt sokan én is tavaly rosszkor vásároltam, egy "kisebb" bukót realizálva áprilisban kiszálltam.... Viszont azóta is figyelem ezt a "sztorit", és itt illetve a másik testvérfórumot is (ahonnan feel barátunk hónapokkal ezelőtt kitiltott...) és próbálom profilozni a hozzászólókat, - nézzétek el nekem, személyes becsípődés) és látok itt amatőr tőzsdei balfaszokat, pitiáner lebeszélőket ( a másik topikban ilyen felbeszélőket). és címeres profi tőzsdés gazembereket is. De most, van egy érzésem a részvénnyel kapcsolatban, figyelve a kötéseket (leginkább nem kötéseket), hogy a profik még igyekeznek kirázni a lehető legalacsonyabb áron kisbüfiknél lévő részvényeket, mert tudják már a háttér megállapodást... a 4IG to big to fail!!!! Igen, de az itt maradt szegény kisbüfik jelen áron akkora buktában vannak, hogy itt ennyiért már eladni sem érdemes, inkább azt mondják, rohadjatok meg.... akkor sem adom el. Szerintem ezt látjuk most.... próbálják lejjebb nyomni... de innen már nagyon nehéz. Nevessetek ki, de azon gondolkodom, hogy nekiállok újra 4IG-t venni.... :-)
kösz a dicséretet, de 2018-ban azt sem tudtam mi az a 4ig, látom a szerencsétlen letette a végére, holnap irány az 1700, ha van még papírja, nagy nyereményt érzek, gyűjtöm a pénzt a rakétára
Mint már korábban leírtam ez egy ukrán kötődésű eszköz, nem hiszem, hogy piszkálni fogják. Szolgáltatást lehet tőlük rendelni, majd akkor rendelnek hozzá ezt azt jó pénzért.... . Az, hogy a háziorvosokhoz kötik be baromság, nálunk a telefont nem veszi fel az orvos, ha egyáltalán bent van és nem nyaral, unokázik, kutyát simogat vagy helyettesítik stb., konkrétan használhatatlan lesz a rendszer. . A házi segítségnyújtó is érdekes lesz....erre szvsz létrehoznak majd egy Kft.-t és annak az embereit küldözgetik jobbra-balra a mentők helyett és csak utána hívják a mentőt stb., ha valami komolyabb baj van. . Én amúgy nem vagyok vele megelégedve, privacy téren súlyos gondok vannak vele vegyük például az egy vagy kétirányú kommunikációt (bármikor bekapcsolható a felhasználó tudta nélkül) vagy egyéb dolgokat, amiket most nem fogok ide beírni.
Na az egyik károgó megint telerakta az eladóit, lehet már alig van eladó papírja, csak az ijesztegetésre van ereje. Itt már csak a nagyon hülyék adják. Próbálkozni azért lehet.
"MP szerint minden lopás amit a régi kormány csinált.'" Hát nagyon úgy tűnik, hogy így van. Ennek a bandának a kávéját és a kockacukrot is mi fizettük.
Szia! Bocsi, hogy nem név szerint tettem ki, csak beugrott régről egy adat. Háát, mást nem nagyon tehetsz, minthogy türelmes vagy. De az nem jelent 6500+-t, mert az most nem látható.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...