Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
-4iG.-A csökkenő trend továbbra is él, struktúra váltás nem történt továbbra sem. A piros trendvonal törése kellene ahhoz, hogy a vételi oldal át tudja venni a kezdeményezést. A fordulathoz viszont megerősítő emelkedő napokra lenne szükség nagyobb forgalom mellett. Amíg ez nem jön el, addig benne lehet egy új mélypont lehetősége is.Ellenállások: 2500; 3125; 3750. Támaszok: 1563; 1250.
Anno az RFV/ESTAR/ENEFI CEO is itt irogatott Gump01 nick alol, a magyar tozsdei lehuzo cegek vezetoi mind itt basszak a rezet. Lasd meg a STRT vezetoje valamilyen "PETYA". Erted bazmeg 50 eves felnott ember "PETYA" neven turnezik :DDD
ohh azt a mesekönyvet augusztus végén újra kell írni :) már az lesz benne hogy 1500 az új 5000.Nem értik Ruff Bálint pedig sztem érhetően elmondta milyen feljelentések jönnek ehhez nem kell nagy ész összerakni a két dolgot 4ig és a korrupciót.
Neked komoly gondjaid vannak, párszor tele hányod a fórumot ilyenekkel, mert ezt nem lehet másnak nevezni. Inkább menj a lapos föld hívők fórumába, vagy a permetező repülőgép hívőkhöz, ott halló fülekre találsz. Vagy azokat már kinőtted, és onnan szivárognak át ezek a hatalmas baromságok? Mellesleg kb semminek nincs köze a 4iGhez, inkább tedd takarékra magad.
Édes istenem 🤣.A másikban a szokásos mese délután.Rice bácsi kinyitotta a mesekönyvet és olvass a kis diákoknak akik csillogò szemmel figyelnek .A mesekönyv címe választasra 5000 lesz 🤣.Most jön a második kötet aminek a címe idén 5000 lesz 🤣.Nincs gáz semmi gond csak a híreket ne nézzék a gyerekek meg az árfolyamot az még nem nekik valò 🤣.Édes istenem 1700 és erős szembeszél támadt és még mindig isszák a szavait
Szerintem a 4ig november elején már 3000 fogkezdődni kezdődni de szeretnél 1000 Ft alatt részvényt appenin ; opus ; mbh jelzálog takarék lehet őket zsákolni hajrá :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...