Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én ott rontottam el, hogy 4000 fölött eladtam, pedig, ha tartottam volna, most már jelentős bukóban lennék és reménykedhetnék a 20000-es árfolyamban 3-5 év múlva, ahogy odaát a kemény mag teszi. Szerencsére már nem vagyok a repülőn... - https://youtu.be/_VcE5B2Cu08 feel a lila rucis "csaj" a társaságból... - signal2-nek van megint egy jó beírása odaát, teljesen helytálló. - Egyesek meg azt haluzzák, hogy az állam kivásárolja majd a céget. :D Persze MP-t úgy ismerjük, hogy meghunyászkodik és kifizeti a pénzt a 4iG-nak tőzsdei vagy azon kívüli ügylettel a korábban átjátszott szektorokért, amibe annó a GVH még formálisan sem szólhatott bele(hadiipart tekintetében)...hát perszeee...
Van kilépési tervem, 1600 nálam lélektani határ. Ha így lemegy oda, mint ma 1700ra, akkor ott ki kell szállnom. Ezt beszéltem meg magammal. Aztán kénytelen leszek spekulálni, amíg kicsit visszahízik a számlám. Egyszer már megjártam a poklot a 4ig-el a covidnál, vállalom a kihívást most is.
Grafikonból és kávézaccból jósolgatók mindig figyelmen kívül hagyják a vállalati értéket. És nemcsak az eszközállomány az érték! Igaz, hogy az új kormányzatot kizárólag a bosszú hajtja, de hátha szólnak lassan nekik szakemberek, hogy mindent azért nem kéne szétverni, mert a sok munkanélküli kitépi a belüket....
Safe hír előtt talán még ott se .Mindenki eddig ráb...ott aki megpróbált alányúlni .Így vagy úgy de aki tartotta rába...tt eddig minden szinten.Ez már nem is csak feketöves hanem fekete öv 3 dan
Hát már nem igazán rózsás a helyzeted de szerintem el kéne gondolkodnod.Ez most kurva gáz ha erre rajön egy negatív hír.Simán felezhetsz is ha elnézed a rajzot.
Nem adtál el Te semmit csak pánikoltatsz itt nekünk, ezzel meg az a baj nincs erőtők legalább napi 200-300 pontot lelökni, szájkarate meg megy ezerrel. Nem tudok venni a nap végén másnapra. Nem beszélve a fele kötés kb, egy valaki csinálja, hanem többet. Na mindegy lehet elmúltak itt a szép idők. Aztán jön egy fura hír és plusz ezrek, na azt kell majd elkapni!
Tegnap az egész pakkot eldobtam jó nagy bukóban.De úgy voltam vele inkább 1800 felett,mint egy hónap múlva 1200 alatt.Mert még az is simán benne van ha így esik napi szinten.Most is füge van 1700-nál.
Mert megvárják hogy még olcsóbb legyen ,talán 1000-1200 ft!! Illetve már jászai tudhat valamit, és menekül mint patkány a süllyedő hajóról, így hagyja veszni a céget!!
még jó, hogy Kata csipegetsz, ha nem lennél, meg pár merész zenész, már 1400 lenne, köszönjük a támaszátást. Itt már annyira megéri, hogy lehet a házat is bele tenni, de ne csak a sajátot, anyu, apu, gyerek, unoka. Úgyis nemoskára 5000. Én ostoba!!! Szánalom papír lett, az év vesztese lehetne, ha nincs a sok bolond, aki veszi, mert így ők az év vesztesei. Égetik napi szinten a pénzüket, mert hát mindjárt menni fog. Közben meg a világ elmegy mellettünk.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...