Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ez igaz a nagy "kitoresnél" ő is váltott már jöttek a felfelé rajzok ez tény .Én nem ta-zgatva más logika alapján mondom hogy az 1000 et megközelítheti nagyon negatív esetben .
pompernek azt sem hiszem el, hogy kék az ég, mert amikor a felkapás volt, akkor hirtelen egyből fel irányra váltott, meg hogy emelkedés lesz, pedig már egyértelmű volt, hogy nem az lesz, szóval ha felfelé megy akkor azt írja, hogy fel, ha meg lefelé megy akkor le, hát szvsz ez nem így megy. Mellesleg a 4iG elvesztette a legnagyobb ütőkártyáját, ami az árfolyamot egészen 5000-ig húzta és ez a rózsaszín szupervízió volt, amit mindeki belelátott a papírba, ami viszont már régen nincs meg.
És ezek után nehogy pomperj-nek legyen igaza.Én még az első esésnél azt mondtam volna hogy az 1000 azért túlzás.De mostmár azt mondom hogyha ez most lemegy 1800 vagy az alá és ott elkapja egy negatív safe hír akár kis eséllyel de lehetséges az is . Negatív safe, plussz spekák plussz pánik esetén.....háát
Pont 2000, van humorérzékük... https://youtu.be/xcWOviMI6Lk . Holnap péntek, vajon lesz délig 14 millánál több benne szerinted? . Most látjuk a 17%-os emelkedést a semmire, ahogy visszacsurgott 1-1.5 hét alatt, erről beszéltünk, de persze mint mindig, most is csak gúnyolódott a többség, ahelyett, hogy legalább egyszer értelmesen kifejtené végre a véleményét. A legelkeserítőbb, hogy december eleje óta a mi forgatókönyveink jönnek be sorozatban, sőt még optimisták is voltunk mert én 2500-2700 közé tettem anno az esést, te még feljebb egy kicsit...még emlékszem, amikor signal2-őt körberöhögték dec-jan-ban az 1600 miatt, aztán azóta már azt is megjártuk....
Én már annyira belefáradtam, hogy le is szarom a ráérős vevőket. Én nyakig benne vagyok megint és ráérős tulajként várom a fejleményeket. Mivel megint több darab van, mint a legutóbbi all-in alkalmával, így még alacsonyabb árfolyam is elég a boldogsághoz. De azért az piszkálja a csőröm, hogy ennyivel elhúzott az Mtel.
wow, 30 pötty felfelé 4 millával, kemény. Teljesen meg van billenve a könyv, ami alapvetően nem para, de jelzés érteékű. Általában arra szokott menni, ahol a nagyobb tételek vannak, ez már egy ideje a vételi (esik is), meglátjuk itt ez a vételi kedv igazi szándék-e, vagy csak gyűjtés megy, és kivárás. A vevő úgy tűnik, hogy ráérős, fárasztásra játszik.
"Miért ezt elemzem amikor szerintem ezzel nem is lehet pénzt keresni ? " Úgy hogy én ilyet nem mondtam .Nem sokan nem értették meg de te sem hogy az én tervem az volt hogy beverik választásra de a fidesznek kedvező eredmény születik és ez esetben teljesen más lenne a helyzet mint most .De beszoptam ,beszoptuk .Még szerencse hogy molban azért mentem egy kört de az étellel elkéstem ott már elkezdődött az emelkedés a választasra .Április 13 án megint váltani kellett ujratervezés .Ti ekkor se tudtatok váltani .Én igen ,most úgy nézem a részvényt ami most van :egy full ner ellenséges 2/3 ados kormány ami zászlajára tűzte az elszámoltatást ami tudjuk hogy bizony problémas a cégnêl és ennek már többször is hangot adott mp egy pozitív jelzés nem volt a cégről.Tehat várok amíg lehet ismét pénzt keresni a céggel ha már eddig vártam( jelen helyzetben 85 szazalékra teszem hogy mostani arfolyamnal csak bukni lehet lefelé megyünk és szerintem egy nagy pofon jön amitől mások pozitív dolgokat várnak joguk van hozzá én nem értek ezzel egyet ).Tudsz vmit mtelen kívül ami nem drága ?És még azért a telòval is vannak kétségeim .A mol esetleg ha végre kiszenvedi magabòl a nis üzletet talán.
Emlékszel 3200 nél mi volt ? Az 500 millás karòra amit akkor basztak bele ? Engem az győzött meg hogy most őrület van és nem fogják hagyni megállni .Emlékszel melyik állathoz hasonlították azt a tarsaságot vagy személyt aki szazmilliòkat harapott belőle ?Én emlékszem megalodonnak hívtak ,hívtuk.Belevettem az őrületbe mert kurvára csak fel volt az irány .Csak jobbnál jobb hírek jöttek őrület volt . Aztán akkor szartam be először amikor 4500 ről egy perc alatt kurták le az árfolyamot ha jól emlékszem 4000 re majd utána a pánik 3500 ig vitte(stayerke is itt vett bele újra 3700 nél ha jól emlékszem) .Egyetlen szempillantás alatt 500 Ft al kurták le én még ilyet életemben nem láttam főleg nem voltam részese .Sétaltam megnéztem 4500 majd mentem kb 20 métert és megnéztem megint hogy haa mennyit nőttünk egy perc alatt és a plussz 10 ből lett -15 😵💫.Na ekkor volt az első kételyem hogy mi is lesz a teteje de ekkor csak annyit csináltam hogy lefelé razasnal még 3920 nál kiugrottam belőle majd amikor jött fel 4000 felett újra vissza szálltam.Ekkor már azért óvatosabb lettem és már azért odafigyeltek hogy mikor kell ugrani . A következő pont az amcsi út ahol ha alaírt szerződéssel jön haza gellértünk lehet az őrület 7-8 ezerig hajtja.De a hétvégén már lehetett látni hogy pòzerkedés volt eredmény meg semmi.Ekkor döntöttem úgy hogy hétfőn eladom nyitòban 4920 ön mazlim volt hogy elvitték talán pár percig ment még fel de utána látszott hogy itt megáll és nem megy az 5000 en .És itt láttam hogy az emelkedésnek vége .Tudtam váltani ( szabi is a hétvégén írt egy óvatossagra intő pár sort arròl a tapasztalatròl hogy felezni is tud ám a tv ez is segített jòzanodni).Amikor ment lefelé már pofaztan hogy ez nem lesz jò feel ki is rakott a masikbòl ahogy szokta .Ti nem tudtatok váltani( amit utólag csak lestem hogy mint kiderült szabi sem azt hittem dorzsoltebb és 4000 alatt eladja)csak szajkoztatok a hülyeséget és tudjuk mi lett azòta .
3200-nál miért vettél, ha szerinted 3000-et sem ért (januári mondataid...)? Mondjuk, régebben azt írtad, még 4000 körül is vettél, elég érdekes. A másik, ami a legfőbb érdekesség nálad, hogy miért ezt az egy részvényt "elemzed", ami nincs is neked, nem is akarsz venni, és amivel szerinted nem is lehet pénzt keresni? Miért nem olyannal foglalkozol, amivel lehet pénzt keresni, amibe érdemes fektetni? Na látod, erre nincs válasz... Szerelmes vagy ebbe a papírba, vagy ezért fizetnek neked... Ennyi. Szép napot... "Ne etessük a trollt"
Nem tudom miért beszélsz többesszámban... Én mégis mikor beszéltem fel? Mihez asszisztálok? Neked az az érdeked, hogy megfelelő árfolyamon lépj be?? Ezzel el is árultad, hogy az az érdeked hónapok óta hogy lejjebb beszéld minél inkább... Kata mondatával egyetértek, hogy neked soha nem lesz megfelelő az árfolyam, sokáig 3000 Ft volt, utána 2500, 2000...de 1600-on se vettél. Ha lemenne 800-ig, ott se mernél venni, mert akkor azt mondanád, hogy csőd lesz, kivezetik, bármit, de nem vennél.
Persze .Bár kissé más logikával de mondjuk 1800- ra lemegy visszatesztelni .Jön a gebasz hogy safe 🖕.Ez tényleg olyan hihetetlen hogy akkor leborul odáig ? K...nem .Én mondjuk az 1000 Ft ot túlzasnak találom de már nem lehetetlen .Ha minden szarul alakul bizony nem lehetetlen bár az már extra pesszimista forgatòkönyv .De nézzük meg mondjuk 1000 ig leutik mennyire fog visszakorigalni viszonylag hamar kb az általad említett 1400 re utána hogyan tovább az megint más kérdés .Persze lehet péterünk nagy mòka mester ilyen is volt a politikában és nem nekünk lesz igazunk megeshet .De erre építeni hogy a kormányzas kezdetén szembe köpi magát és kitöm egy neres céget kurva kockázatos.Azt az egyetlen reális visszafogottan de pozitív forgatòkönyvet tudom elképzelni de azt is csak minimális eséllyel hogy a rhein metall miatt csurran majd vmi.De igazából szerintem most ezt is leszarja majd mp és ursula.A rheintől lehet rendelni 4 ig nêlkül is . Ráadásul simán le is csökkentheti a lehívott keretet ( szerintem ez is lesz ).
Lassan. nezd meg a Konszolidalt penzugyi kimutatast, ezt latod a merlegben, az utolso sor: . Equity
attributable
to
the
owners
134,784 Mrd Ft . Vagytok ra 300millio reszvennyel, szoval 134Mrd/0.30Mrd=440 Ft. Ennyi penz van valojaban a cegben, egy 4IG reszvenyesre ennyi jut. A ceg egyelore veszteseges, -18Ft/reszveny. Az arfolyam 2100Ft. , A total eguity most (ami allitolag megvannak, de mas cegekben) az 433Mrd Ft, azokkal egyutt er 433/0.30= 1400Ft-ot. (ha abbol valaha is latsz valami hasznot) Raersz vasarlason gondolkodni.
Én elismerem azt aki akkor eltalálta .Akkor amikor ezzel nagyot lehetett kaszálni akkor kezdtem csak nézegetni 1700 környékén.Igen így utólag sokkal jobb lett ha nem 3200 önél lépek be persze .De ti pont azért nem tudjátok elfogadni hogy most teljesen más helyzet van mert elfogultak vagytok .Hosszú távon amíg nyerőbe vagy hinni is fogsz benne mint ebben az álkitörésben pedig teljesen átlátszó volt az egész .Annyira fennt van a tekinteted hogy lefelé nem látsz erre is fogsz most rab...i ha érzelem alapján döntesz .Ez így rulett amit te csinálsz.Persze előfordulhat hogy neked lesz igazad a tőzsde ilyen .De a rulett asztaltól kevesen állnak fel nyertesen a bank sokkal többször.
Te mindig azt hiszed, hogy aki vesz, az tartja is bármi van. Na én pont nem ilyen vagyok, de hagyjuk. A lényeg, hogy neked mindig igazad van, akkor is az volt, amikor 600-900-ról, meg régebben csődről írtál. ...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...