Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Kb félét délelőtt zártam. Jön még a cég 2,5 milliárd forintos vétele. Kockázatok egy picit, belefér bőven. Ha elkezdik venni felmehet még egy 50-60 forintot is, akár.
Meg nem erősített hírek szerint Szendi bá alias keljfel János bejelenkezett a 4ig ért, átvenné az egész céget, dró,rakéta, meg álca gyárat csinálná belőle!
nekem van 4ig 2650ről tán és volt 1650 ről is volt amit eladtam 2300nál. Nem shortolom. Nem kell beleszereni egy papírba. ha haszon van rajta el kel dobni. aki 4k-nál nem adta az verheti a fejét a falba. Azért jJ. egy szerencselovag. Semmi nem szentírás a cégeinél.
Igen kb inkabb játhatnanak ezek bu..ik a homokozóba..30perc 11 utan.es mar meg is van a napi min hülye tudja mar minden nap ezt csinaljak a csicskák...
Mint amikor a jottünk láttunk visszamennénk című filmben a Jean Reno által játszott lovag szolgája, Jacqes foche( Zsákfos 🤣) le fel kapcsolgatja a villanyt .Éccaka ,napvilág,éccaka,napvilág 🤣.Kb ez a szint
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...