Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
35. percben nyilatkozik, ha valaki megnézné. Nem fizetik ki a 30 milliardos előlegszámlát, az 1300 milliárdos szerződést pedig tekintsék úgy, mintha nem is létezne. Ezek után szerintem egyértelmű az is, hogy ha lesz SAFE, abból a Fidesz4IG egy fillért sem fog látni valószínűleg. Jászai megmutathatja végre, hogy mit tud a piacon elérni, állami hátszél nélkül. Most kiderül, hogy mekkora zseni.
Hát... csak azt a hajót nem szabad meglékelni, amin mindnyájan utazunk. És ezt látják "ott, fönt" is. Meg - van törvényesség is, akkor is, ha az elmúlt időben elég szabadon értelmezték.
Persze...mivel az vagyok.Kozben nézze meg a videot...a végén ott a cég amiben benne van...Apropo:Majd jöjjön a Toka Clubba is, szeretettel várjuk. https://www.facebook.com/share/v/1GKpoaqQqJ/
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...