Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mindenki esés után várja az emelkedést, hogy na majd most. Konkrétan kiveszik a hadiipart ebből a cégből majd, és abban az esetben még ezen az árfolyamon is túlárazott. Pár hete beírtam, hogy akinek van esze, az szabadul ettől a papírtól. Azért egy alapból ner-en összekalapált cégtől várni azt, hogy a 2/3-os kormány nem tud vele mit csinálni, az nemtudom melyik mozit nézi. De hajrá előre!!! Év vége 5000!
Látod az árfolyamot? A kisbüfik pánikban vannak, ez a délutáni zuhanás szerinted pozitívan értékeli JG találkozóját? Itt már lassan csődöt árának. Elég volt 30k öntés és kicsinálták az árfolyamot.
"A Tisza elnöke jelezte, hogy amennyiben a kormány nem állítja le a tranzakciót, akkor „a leendő Tisza-kormány a hivatalba lépése első napján semmissé teszi a vonatkozó szerződéseket és felelősségre vonunk minden érintettet”.
Akkor ha jól értem, JG kiment egy fényképre, hogy a kisbüfiket szívassa!? Gyerünk trollok, hajrá idióták, még mit találtok ki? Úgy tűnik az elmezavarnak nincs határa!
te szerintem gyogyszerezed magadat.Mindig a SAFE-el jössz amit már MP megmondott 4igbe egy ft-ot se fognak adni a SAFE-ből. Igen jönnek csak nem a 4igbe.
4ignek nincs elég pénze hogy kivásárolja a rheinmentallt Viktor már nemtud erre pénzt adni és persze a piacon ennyi reszvenyt se tud eladni.Rheinmentall is szopoágra került ezzel a biznisszel.Megtanulják maffiával nem bizniszelnek mert egyszer fent egyszer lent.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...