Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
lehet mínuszolni, akkor is zuhan. Aki szerint ez egy tutifaszaistenkirály cég, ami megél Tisza győzelem után is, az lassan készülhet a vételekkel. Sok sikert nekik.
Ezek a napok a legjobbak a vásárlásra. Ha 13a után Tisza kormány lesz, akkor lehet kezdeni a gyűjtést az esésben. Ha marad a fidesz, akkor 13án úgy is +50%ban nyit
Amúgy meg a cég nem szűnik meg, maximum lecserélik a főrészvényest, olcsón megveszik a csomagját, aztán Thaiföldre költözhet. Ez volt a Buda cash esetén is, így lett Mészárosé az opimus.
Számomra is teljesen érthetetlen a szekta.Egyszerűen nem látják,hogy mekkora bizonytalanság veszi körül a céget?A pénteki nappal a fő sztori kiárazódott szinte teljesen.Ami maradt abból is még kb 20% csak lehetőség.A piac beárazta a Fidesz bukását.Itt még jó ideig marad a bizonytalanság,és a piac ha vmit,hát ezt nagyon rosszul viseli.Tartom,hogy leszünk még lentebb,sőtt 2ezer alá is benézhetünk.Rövidre lehet próbálkozni.Elkapni az alját,aztán kis haszonnal már dobni is.De ezt sem nagy darab számmal még.Pénteken vettem 2200-on,aztán dobás 2350-en.Most ennyit tud a papír.Ezt be kell látni.Egyenlőre befektetésre nem jó.Majd annak is eljön az ideje,ha úgy állnak majd a csillagok.Mint pl tavaly ősszel.
Ismerősökkel, bróki haverral beszélgetve és a topic beírásait olvasva mintha az lenne a vélemény hogy itt egyre többen felpattanást vagy legalábbis emelkedést várnak. Egy ismerős tiszás azt mondta, aki azért közelebb van a tűzhöz mint a hőzöngők hogy nem teljesen érti a pánikot ugyanis MP egyszer sem emlegette JG-t, nincs egy lapon Mészárossal, Tiborccal, Garancsival. Szerinte ha lesz vizsgálat az az N7 miatt lesz de annak meg a tulajdonjoga az államé, az eszközök, gyártósorok, épületek maradtak állami tulajdonban. 4ig bérli és megrendelést szerez. Szerinte ez jó konstrukció de ebbe MP beleköthet. Holnap kiderül hogy ezek után ill. JG megszólalása után holnap megnyugodnak e a kedélyek.
Worthington kolléga-odaát a napos oldalon-szerint a vak is látja, hogy innen már csak felfelé korrigálhat. Khm.. Nem tudom hol töltötte a szombatot, melyik bakonyi betyár barlangjában, de a világpolitikai, és pláne az itthoni politikai helyzet miatt nem tűnik ez nekem egyértelműnek, bár a szemem nem a régi. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy lesz még jóval lejjebb. Sajnos, mert érdekelt vagyok. Jászai részéről a pénteki 4 soros odaböfögött 3,5 milliárdos megrendelési állomány tételes felsorolása is sokat segített volna az egyszeri tőzsdéző megnyugtatásán, de a pánik szerintem nem ült el, ami most össze van fideszezve, abból menekülnek, mert itt bukta van. Hiába jó a cég, rajta van g. ci, még ha csak UV lámpával is látszik. Szerintem se fogják nyílván szétverni, de szerződések átvizsgálásával, végigkövetésével, amiből van pár ezer el fog menni fél év minimum. Ez júniustól ketyeg ugye. SAFE lökhet egy kicsit a dolgon, de a tiszta kép szerintem 2027 elején körvonalazódhat. Addig szerintem hullámvasút, 1500-től 3000. Kitartást mindenkinek!
Vmiert az érzem ilyen fekete gyors péntek leszorítás után itt vmi óriási buli lesz lehet Akik szedték össze gondolom nem 3k kapujában hagyjak el az űrhajót pici kozkezzel hipp hopp 6-8k lehetne
Te nagyon sulyos vagy. Hol eltel te az elmult 16 ev alatt, az m1 studioban? Nyaralni meg a kossuth radio studiojaba mentel? Szektasok a fideszben vannak, te egy brillians pelda vagy erre.
Mondanivalód második részével egyetértek. Nem kell támogatni a propaganda médiát. Legyen vizsgálat. Én azt látom hogy a 4ig a sportot és oktatást támogatja, nem a Fidesz média hálozatát. Szerintem JG és a németek állnak minden vizsgálat elé.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...