Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
azt senki sem mondja, hogy nem voltak jó húzásai is a Viktornak, csak mindent elloptak közben, a gazdaságot lenullázták, kb 250ezer fiatal dolgozik kint, és folyamatosan mennek, nálunk is a bővebb családban, szinte alig van itthon valaki a 18 és 30 év között,
Ok, de az Magyarországnak jó lenne? Érdemes lenne ezen gondolkozni, hogy mi az amit eddig Magyarország blokkolt. Migráció, Ukrajna támogatása, Orosz energia tiltás, Atomenergia. Az idő egy pár dolgot már megvalaszolt, hogy igaza volt. Tegnapi hír hogy az EU most még megse tiltja ki az orisz olajat, a jelenlegi helyzetre való tekintettel. Orban pont ezt mondta hogy egessunk fel körülöttünk minden piacot, mert johetnek kritikus helyzetek. Jöttek
nem az a lényeg, hogy valakik adják, persze mindenki tudja kik azok, hanem akik veszik, a kisbüfik már alig, viszont vannak itt bent komolyak is, és egy külföldi is itt sertepertél. Ha a Tisza nyer sokkal erősebbek lesznek az europai kapcsolatok, és azért itt is gyártanak fegyvert meg még sok mindent. Azt, hogy két perc alatt leszórja 100-150 ponttal, szerintem örülnek neki, olcsóbban tudnak venni. Ha Viktor nyer, na az már kérdéses, hogy mi lesz, pénz sehol csak tetemes adósság.
Az öntések darabszáma mindig jóval magasabb mint a belevételek darabszáma. Egyértelmű hogy valaki adja , választásig már nem megy feljebb, ez a 2900-2970 a határ. Ha esetleg még a választás előtt vége lesz az iráni háborúnak akkor lesz egy felpattanás de aztán öntik tovább és visszateszik 3000 alá.
A jó nemzetközi helyzet ellenére a bux alig emelkedik. Az esésben bezzeg követi a daxot, emelkedésben alig. A 4ignél meg elég volt ma 20k eladás és meg is akasztotta az emelkedést.
Jönnek megint a jó hírek amit folyamatosan eladásra használnak. Nagyon gyorsan visszatették, nehogy véletlenül is 3000 fölé menjen. Valakik nagyon be vannak ijedve a választás miatt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...