Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én eddig úgy gondoltam hogy mivel nagyjából együtt mozognak az indexek és részvények a háború miatt, a 4ig is így mozgott, nem lesz gond és ma már emelkedni fog. A mai nap alapján egyértelmű hogy a 4ignek a választásig már annyi, semmi jó nem várható.
A piac nem a NER-t bünteti vagy jutalmazza. A piac ad-vesz. Amiben lát fantáziát, potenciált, azt veszi. Én úgy szoktam fogalmazni, hogy a piac reszhalmaza a politika, és nem fordítva
USA pluszban, dax pluszban, bux mínusz. Eljött az az idő amikor már emelkedésben a külföldi tőzsdéket sem követi. Ner cég, választásig már amúgy sem fog emelkedni. Örülni kell ha nem megy 3100 alá és 3100-3200 között mozog a választásig.
Forgalom mindig esésben van. Ma is szinte kötés sem volt 3180-3190nél de 3150nél meg lett hirtelen 80 milla forgalom. Mindenki az esésbe vesz, emelkedésnél nincs forgalom. Viszont hogy lesz itt tartós emelkedés ha mindenki csak az esésben akar venni? Ráadásul a cég már minden puskaport ellőtt , a q4 jelentés után bejelentés cunami volt és erre is csak esett. Ha véletlenül még lesz 1-2 pozitív bejelentés akkor 3000 alá megy az árfolyam. Hírre mindig esik.
Miota figyelem itt szàndèkos lenyomàs van esèsbe 3x szorzó ha emkedès van ezt akkor toljàk le mint pl ma..sok kisbüfi ragadt itt be 4900től.lefelè es ők ezt tudjâk is..szerintem ez van itt...
"Ma elérjük a 3300 szintet" FTZS mivel a másikból tiltva vagyok itt kérdezem hogy ezt miből gondolod? 2% mínusznál és ekkora forgalomnál ez lehetetlen.
Az sok mindentől függ. Pl. 4ig 90%a nagy tulajok kezében. A kis büfik biztos hogy pánikolva adni fogják de kérdés hogy a nagyok alá állnak e és nem engedik bezuhanni. Rheinmetall nak sem érdeke hogy beessen az árfolyam. Maga a cég meg a piacról él , azért egy ilyen céget aminek 33%a külföldi tulajdon azért nem olyan könnyen fog tönkre tenni MP. Mi lesz a munkavállalókkal? Ha MP neki áll tönkre tenni a ner cégeket akkor lesz több tízezer vagy százezer munkanélküli akiknek az állam fizetheti a munkanélkülit. Hurrá, de jó lesz.
Úgy látszik ez csak esésben követi az otp-t meg a buxot. Emelkedésben már nem. Eddig az volt a jóslatom hogy ez idén nem lesz 4000, de lassan már 3500 sem.
RM is pluszban. Ha azért esik mert félnek a választás tól akkor a Rába miért nem esik? Hihetetlen mennyire nincs vevő. Nagyok nem veszik, kicsik szintén bevásároltak a nagy esésben. Most mindenki az emelkedést várja hogy eladhasson, venni meg senki nem akar. A háború miatt esett minden, esett a forint is. Most erősödik a forint, viszont a bux meg mínusz pedig az elmúlt két hétben a háború miatt együtt mozogtak.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...