Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Valahogy nem logikus, hogy ilyen alacsony az árfolyam . Ha ennyire mesterségesen tudják irányítani akkor miért nem viszi fel 4000 fölé amit megvesz 3200-on . Simán tudna részvényenként 1000Ft-ot is keresni . Valami van a háttérben amit mi nem tudunk . Vagy egész egyszerűen ennyi volt a 4iG . Már senki nem akart vele kerekedni .
Ha ismered az amcsikat ott mindenre van forgatókönyv . Még elő se vették a rendes fegyvereket . Azt a szorost ha akarnák egy nap alatt elfoglalnák . De szerintem beszáll még az USA mellé Kína is a szorost védeni . Volt már ilyen csak nem reklámozták .
Törölt felhasználó2026. 03. 06. 15:42
USA is piros meg mi is . Ez a Iráni háború betesz rendesen ma
Ismét igazam lett. Ez az iráni háború elintézte a forintot, a részvény árfolyamokat. Meddig fog ez tartani? Nem úgy néz ki hogy Irán feladná. USA még a hormuzi szorost sem tudja megvédeni Irántól. Milyen stratégák vannak ott ha még ezt sem látták előre?
Törölt felhasználó2026. 03. 06. 14:49
Ezt lenyomták rendesen . Feel én hiszek neked de ez most hogy ? Sose lesz már 4000 felett ?
Amíg Orbán a miniszterelnök addig safe hitel nincs. Egyébként meg ha bejelentenék a hitelt a 4ig árfolyama attól sem emelkedne. Az elmúlt 1 hétben annyi pozitív hír volt amire emelkedhetett volna , mégsem tette.
Törölt felhasználó2026. 03. 06. 11:29
Most mindenki a SAFE döntést várja ? Forgalom alig van . Voltak jó hírek , kereskedés meg kb 0
A háború miatt NEM EGY NAP ALATT fog emelkedni. Csak jó lehetőség van benne, a közeljövőre nézve. Így fogd fel! Csak mondom, hogy ma az RHM is -3%-ot teljesített.
Teljesen lenyegtelen,hogy igazad van vagy nem😀eddig sem kerestel egy forintot meg ezutan sem fogsz 4ig-el. Persze ez a mindig igazam van duma jol hangzik😀azoknak akik mondjuk most eloszor olvasnak bele a forumba. Masok meg tudjak,hogy ez csak egy parodia.
Bux +2,63%, 4ig - 1,74%.. Ismét igazam lett. Ennyit a 4000, 5000 lesz álmokról. Hétvégén még egyesek írták hogy ez hadiipari cég, az árfolyamnak emelkedni kell a háború miatt. Ez sem jött be. Mivel ekkora bux emelkedés után holnap esés lesz, ezért a 4ig zuhanni fog valószínűleg.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...