Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
3500 a határ. Feljebb nem tud menni. OTP, bux megy szépen de itt forgalom sincs. Aki akart bevásárolt, vevők nélkül nem is fog emelkedni. Miután felfele nem tud menni ezért esni fog. Valamerre mozdulnia kell, felfele nem engedik akkor megy lefele.
A statisztika tanárom kérdezte anno az osztályt, hogy mi az esélye annak, hogy Michael Jackson belép az osztály ajtaján a következő 1 percben? Tippelgettünk, hogy nullaegésznullanulla..., minre mondja, hogy "50%, hiszen vagy belép, vagy nem", más kimenetel ott sem volt lehetséges. :)
Valami azért magyarázza el , 1 hónapja volt 4000 .Azóta tényleg voltak jó hírek de semmi pozitív mozgás . Az utolsó amitől várok valamit az a SAFE hitel .
Sztem itt elszoszmoszol az arfolyam jovo hetig. Aztan eldol fel vagy le. Amikor utljara ilyen volt lefele ment 2900ig. Meg itt ez a kozelkelti helyzet. Mehet persze felfele is, csak nemtudom mire.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...