Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Pár tíz, pár száz darabos kötések, elfogytak a vevők. A múltheti esésben vették mint a cukrot. Ahogy 3780ról elindult vissza, rájöttek sokan nem szabad belevenni mert bárhol veszel, egy nap múlva már veszteséges lesz és lehet hónapok, évek mire pluszban tudnád eladni.
ezt ki kell ülni, mese nincsen. Ha 3 hónap, ha 6 hónap, ha 1 év,,, de akkor is. 5000 nem lesz.... de választás után rendeződni fog valamilyen magasabb árszinten.
írtam korábban... szú-szá, dőljetek hátra... ha ebbe a játékba belementek csak vesztesek lehettek... Játszanak magukkal, a nagybüfik, egymás ellen nem fognak menni.... magukkal meg nem játszanak, mert annak is ára van.
Ha megnézzük a kötéseket, ez egyértelműen a kicsik játszótere. Nagyok nem veszik. A múlt héten már bevásároltak, a mostani forgalom tizede a múlt hetinek. Viszont így nem is tud emelkedni.
Sziasztok! Ki milyen applikációt használ? Az OTP SM nekem befagyott , amit rettenetesen sajnálnak, kérték hogy telepítsem újra. Azóta meg sem lehet nyitni , mert nem biztonságos a telefonom szerinte...
3230, ajaj ezt nyomják vissza, a fele 2900-es még megvan, ez bukta a köbön, fura, az opust veszik, a választások miatt, kiadták, minden szavazat számít, bár az opiban nem sok a kisbüfi, talán, ha ezer van még, főleg vidékiek, szerintem itt most sokkal több van és a sok beragadó szidja a rendszert keményen, valamit újítani kell majd fiúk, Viktor kiadta az ukázt, MINDEN SZAVAZAT SZÁMÍT
Törölt felhasználó2026. 02. 24. 11:33
szokásos leöntés ,gondolom délután vissza megy 3300 felé .
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...