Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egy brutál rizikós részvénynél mégis mire számítotok? Csak a feel? Felment 4-5x-re, most meg még 3x felett van. Hova tart nem tudjuk, de aki nem bírja a hullámvasutat az miért száll fel rá?
Ez komoly, hogy ha valaki lebeszéli az árfolyamot akkor lefelé megy, ha felfelé dumálja, akkor emelkedik? Tényleg ennyi ember ennyire hülye aki ezt hiszi?
Szerintem hagynod kéne őt, mert leszívja az energiádat. Súlyosan beteg ember . Engedd el... Ha senki nem reagál majd rá, se pozitívan, se negatívon, talán leáll, de valószinűleg nem fog. Van néhány rajongója , akinek ő az etelon. Nálam persona non grata.
Amit írtam az jó ideje bejön. Bármilyen pozitív hír jött ez november óta esik. Múlt héten volt egy felpattanás de utána ahogy vártam esett tovább. Nem folyamatosan lebeszélem mert ha figyeltél volna akkor láttad volna hogy 2000nél én írtam hogy venni kell mert komoly emelkedés lesz. De most nagyon borúsan látom a helyzetet. A piac is engem igazol.
Mondd már el őszintén, te minek vagy itt? Ha szerinted bármi történni fog, csak esni fog... Mi a célod ezzel a folyamatos lebeszéléssel? Haa jó hír van, abból is azt hozod ki, hogy egyből esni fog, adni fogja, meghúzzák, és leöntik, stb... Ha lemenne mondjuk 2000 alá, akkor megnyugodnál? Vagy ha 1000 alá? Mi lenne veled utána? Egész nap azt írnád, hogy naa végre, jó helyen van? Vagy akkor elkezdenéd azt, hogy emelkedni fog? Vagy addig írnád, hogy esni fog, amég 100 Ft nem lesz?
Tavaly januárban találkoztam egy barátommal az m7 mellett, a Balatonendrédi lehajtónál....azt mondja nekem, hogy hallottál a 4iG-ről...mondom hellyel-közzel, viszont mondom itt egy luxus villa az endrédi és a töreki dombok között...az is 4iG tulajéééé vazzze, mondja nekem, hogy felfelé áll a zászló ennek a telefonos cégnek...mondom okés. Hazamentem, ránézegettem..oszt vettem is pár 10k pappert gyorsban 1k alatt...azóta is tartom, megvan, bízom a csapatban, most már kikupálódtam belőlük....jóleszez, nem aladni, elhárdálni, ez még sokat fog érni.....a másik fórumban Kawaszabi, Rice2 testvéreim sokat tudnának mesélni.......Veletek vagyunk, KITARTÁS, 4iG, nyomassuk együtt Papperok
A q4 mindegy mennyire jó, arra esni fog az árfolyam. Lényegében mindegy milyen hír jön, ez mindenre esik. Valami szuper amerikai üzletre emelkedne esetleg de arra is csak rövid időre aztán esne tovább. Ha egy hírre elindulna fel, azonnal adná a többség hogy szabaduljon tőle. Ez meg gyorsan megakasztaná az emelkedést.
Már csak egy kiváló Q4-kell, egy iráni konfliktus, a széfzárás meg egy választás, aztán találkozunk a földszinten... most meg erősödik a 3000-es szint... szerdára letolják 2800-ig, majd hétvégére megint felhúzzák 3500-ig, aztán jövhéten kezdődik előlről a lépcsőzés lefelé, ahogy 4900-ről leléptették szépen fokozatosan. https://cdn.forbes.hu/uploads/2025/12/4IG_2025-12-18_14-57-55.png
Safe bejelentést mára ígérték, abból sem lett semmi. Nem tudom hogy amiatt esik de valakik nagyon adják. 3700ról gyorsan megfordították. Már nem veszik meg úgy az esést mint a múlthéten. Nincs milliárdos, több milliárdos forgalom esésben.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...